Новорічна “поножовщина” у Житомирському районі (до чого доводить людей горілка)

На Житомирщині через пляшку вина Новорічне святкування закінчилось для одних на лікарняному ліжку, для інших – у відділку міліції… Здавалося б, Новий рік – найбільш світле та радісне родинне свято, однак це не завадило двом жителям Житомирського району перетворити його на справжню криваву бойню. А причиною, як не банально звучить, стала пляшка вина…

1 січня, близько 18.00, двоє братів, до речі уже і немолодих – 43 та 59 років, гарно «насвяткувавшись» вдома, вирішили продовжити гуляння в будинку культури, куди і вирушили на… гужовому возі.

Поблизу сільського магазину брати випадково помітили свого знайомого із пляшкою вина у руках, повідомляє ВЗГ УМВС. Чи то спрага доймала обох, чи то жага пригод, але вони зажадали від останнього негайно розпити «божественний нектар».

У плани чоловіка ділитися напоєм з будь-ким вочевидь не входило і він відмовився. Такої кривди гультяї не стерпіли і кинулися у бійку. На підмогу до односельця підбігли декілька чоловіків, однак розлючені брати вхопилися за ножі. У результаті п’яної бійки двоє молодиків отримали ножові поранення та були госпіталізовані до лікарні з проникаючими, колотими та різаними ранами.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського райвідділу негайно виїхали на місце події, вилучили речові докази та за показами свідків встановили особи агресивно налаштованих нападників, що встигли втекти. На даний час їх уже затримано.

Як повідомив т.в.о. начальника Житомирського РВ УМВС Микола Нишпал, наразі встановлено, що обоє уже були раніше судимі за розбій та нанесення умисного тілесного ушкодження.

За результатами проведення судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Новорічна “поножовщина” – результат поступової алкодебілізації українців…

Репортер Житомира