Плани міського голови стосовно благоустрою Житомира

Під час прямого ефіру на «Житомирській хвилі» міський голова Володимир Дебой зазначив, що на сьогодні актуальною залишається ситуація стосовно благоустрою Житомира. За словами Володимира Дебоя, стан міста на сьогодні не втішний. Такі висновки було зроблено після робочої поїздки, яка почалася із Замкової гори. «Сквер сьогодні запущений, розграбований, понівечений. Тому саме із цього місця ми розпочнемо реконструкцію», – зазначив міський голова.

Також він повідомив і про найближчі плани щодо унормування стану міста – повернення до практики прибирання силами трудових колективів, комерційних структур на закріплених за ними територіях. На думку міського голови: «Порядок завжди там, де є господар».

Під час прямого ефіру Володимир Дебой торкнувся і питань залишених і запущених білбордів політичної тематики, технологій прибирання вулиць у зимовий період, оновлення парку ТТУ, роботи ЖЕКів щодо стимулювання громадян, які вчасно оплачують послуги, стратегічно вигідного географічного положення Житомира й необхідності залучення інвестицій.

Також міський голова додав, що в першу чергу наводитиметься порядок (ремонт доріг, тротуарів) там, де буде створена ініціативна група: «Давайте раціонально використаємо той бюджет, який у нас є і відремонтуємо все, що зможемо у цьому році».

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради