В Житомирі працівники прокуратури захопили інтернет-клуб “КлубОк”

Сьогодні, близько 14:00 працівники житомирської прокуратури силоміць увірвалися в приміщення інтернет-клубу «КлубОк», який знаходиться в центрі Житомира по вулиці В.Бердичівській, 10.

В приміщенні забарикадувалися власник і персонал закладу.

Силовики болгаркою спиляли ролети на дверях, зайшли до приміщення, вивели і відвезли всіх присутніх.

За інформацією власника закладу, кілька днів тому посеред ночі приходив чоловік, який представився працівником прокуратури і зажадав залишити приміщення.

Власник інтернет-клубу розцінює даний інцидент як рейдерське захоплення.

В даний час з клубу виносять комп’ютери, які навіть не опечатано.

У прес-службі УМВС України в Житомирській області повідомили, що конфлікт у клубі дійсно був: «Там була перевірка, виник конфлікт, справою займається прокуратура міста».

Інформацію про те, що поруч з інтернет-клубом “Клубок” знаходяться представники міліції і прокуратури, які намагаються потрапити всередину, надійшла до журналістів близько 13:00.

За пару хвилин журналісти опинилися на місці подій, де вже зібралася чимала юрба перехожих, людей у формі, і невідомих людей у цивільному, які й намагалися проникнути всередину. Журналісти представилися і показали посвідчення. Спробували з’ясувати, що відбувається і хто тут головний.

Але жоден з присутніх не захотів назвати ні себе, ні причину свого перебування в даному місці в даний час. Також відмовилися називати найменування своїх структур, які вони представляють і керівників. Один з присутніх сказав, що вони тут стоять просто так, нічого не відбувається і вони нічого не роблять. А якщо є питання, мовляв, пишіть офіційні запити до прокуратури і міліції.

“Ніяких відповідей на ваші усні запити ми давати не будемо. Пишіть офіційні листи в письмовому вигляді. А ми тут просто стоїмо, спілкуємося”, – так прокоментував ситуацію один з присутніх.

А вже через кілька хвилин до місця подій приїхала швидка.

Тим, хто забарикадувався всередині, повідомили по телефону, що якщо вони не відкриють, то доведеться ламати двері. А ще через деякий час приїхали МНСники, які ці двері зламали.

За матеріалами: Журнал Житомира