Кримінальні новини вихідного дня

З 5 по 7 січня 2011 року в області зареєстрований 41 злочин. 20 з них працівники міліції вже розкрили. Це: 14 крадіжок, 2 випадки незаконного зберігання зброї, 2 факти шахрайства, хуліганство та інші. 24 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

6 лютого до Коростишівського РВ звернувся житель Львівської області, з заявою про те, що в приміщенні придорожнього ресторану, із кишені його куртки, яку він залишив без нагляду, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 15 тисяч гривень. Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб причетних до крадіжки.

5 лютого 21-річний житель Коростенського району заявив до міськвідділу міліції про те, що із автомобіля «Опель Кадет», що знаходився на подвір’ї його домогосподарства, через незамкнені дверцята невідомим викрадено автомагнітолу. Сума збитку всановлюється. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 23-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя.

5 лютого Бердичівської міліції звернулась 31-річна жителька райцентру. Жінка повідомила про те, що невідомий, шляхом обману та зловживання довірою заволодів її мобільним телефоном «Соні Еріксон». Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 24-річного непрацюючого жителя району, в якого викрадений телефон вилучено.

6 лютого працівники карного розшуку Андрушівського РВ у ході проведення операції під умовною назвою «Зброя та вибухівка» у будинку 36-річного непрацюючого жителя району виявили та вилучили обріз пневматичної рушниці перероблений для стрільби дрібнокаліберними набоями та сигнальний пістолет із металевою вставкою для стрільби мисливськими набоями, які направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області