Повна деградація: в Житомирському районі п’яний батько під час бійки з жінкою ледь не відкусив носа своєму синові

Як повідомляє Прес-служба прокуратури Житомирської області, у одному із сіл Житомирського району горе-татусь, напившись до нестями, побив дружину та покусав за носа сина.

Як повідомила помічник прокурора Житомирського району Валентина Поліщук, яка підтримувала державне обвинувачення у суді, чоловік близько 19 години на ґрунті неприязних стосунків завдав дружині удар ногою у ліве стегно, після чого ножем ударив у голову. На захист матері кинувся син (1992 року народження). Однак батько, замість того, щоб вгамуватися, спочатку гримнув хлопця склянкою по лобі, а потім ще й по-звірячому укусив за носа.

Тілесні ушкодження, які отримала від чоловіка жінка (різана рана голови та синці на руці та нозі) визнані легкими. А тілесні ушкодження неповнолітнього виявилися більш серйозними – він отримав закриту черепно-мозкову травму та укушену рану носа, яка визнана непоправним знівеченням обличчя.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 ст. 121, частиною 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, яку розслідувано та у січні 2011 року розглянуто Житомирським районним судом, який виніс рішення – позбавити волі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області