Серед команд силовиків Житомирщини найкращими спортсменами визнали працівників УМВС України в Житомирській області

23 лютого, День захисника Вітчизни, працівники міліції відзначили спортивними змаганнями. Цього разу до них долучились представники й інших силових структур, зокрема УСБУ та ГУ МНС в Житомирській області, повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Оскільки цьогоріч така зустріч проводиться вперше, то на її початку керівництво житомирського ФСТ «Динамо» підвело підсумки минулих сезонів змагань серед команд, що представляють силовиків Житомирщини. За результатами спартакіади 2010 року першість та почесні лаври переможців вибороло Управління МВС України в області. Друге та третє місце посіли команди УСБУ і ГУ МНС.

Про особливості проведення змагань у поточному році та загальну підготовку спортсменів розповів журналістам заступник голови ради обласної організації ФСТ «Динамо» і директор Житомирської обласної асоціації професійних видів єдиноборств Леонід Українець:

«Наша організація створена для допомоги правоохоронним органам, тому в змаганнях беруть участь тільки силовики. А взагалі обласна організація працює як з дітьми, так і з членами сімей співробітників міліції. Головна задача організації робити все, щоб працівники правоохоронних органів виховувались здоровими, сильними та мужніми.

Сьогодні ми відкрили спартакіаду-2011, яка розпочалася із змагань з волейболу і шахів. Попередньо, два тижні тому, у нас відбулися кущові змагання з волейболу, переможці яких зустрічаються у фіналі.

Змагання проводяться з тих видів спорту, які потрібні працівникам міліції і в їхній службі, і в повсякденному житті: рукопашного бою, стрільби, армрестлінгу, гирьового спорту, шахів та волейболу.

У кінці року за підсумками спартакіади ми нагородимо не лише команди, а й найкращих спортсменів».

Варто відзначити, що житомирське ФСТ «Динамо» підготувало плеяду майстрів спорту міжнародного класу, котрі брали участь в чемпіонатах Європи й навіть світу.

Скажімо, якщо взяти до уваги тріатлоністку, дільничного інспектора Богунського райвідділу УМВС України в Житомирській області, старшого лейтенанта міліції Юлію Сапунову, то вона є учасницею олімпійських ігор та гідно відстоює честь України на міжнародних змаганнях. Так, що колегам є на кого рівнятися.

Тож вітаємо команду УМВС з впевненою перемогою. Бажаємо спортсменам залишатися у відмінній фізичній формі та успішного продовження змагань. Гарний старт 2011 року потребує закріплення у численних перемогах.