Смерть одна не приходить: на Житомирщині, за якимось незрозумілим збігом обставин, гинуть люди

3 лютого в Житомирі сталася надзвичайна ситуація місцевого рівня. Близько 20-ї години в одному з приватних будинків стався груповий нещасний випадок, внаслідок якого загинуло четверо осіб (з них двоє дітей). Загинули дві жінки 23 і 27 років, та двоє їх синів – 2 та 6 років. Попередня причина загибелі людей – отруєння чадним газом.

Наступного ранку в Коростишів, в своїй оселі були виявлені 85-річна господарка без ознак життя та її чоловік у непритомному стані. Постраждалий в тяжкому стані з діагнозом: отруєння чадним газом шпиталізований до Коростишівської лікарні. Що стало причиною задимлення в домі, виявляють фахівці.

Про інший трагічний випадок розповідали майже всі центральні телеканали. 31 січня в Бердичеві пожежа виникла в трикімнатній квартирі на сьомому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Щоб потрапити в квартиру, зачинену металевими дверима, пожежним знадобилося користатися авто драбиною. Під час гасіння пожежі врятовано 27-річну господарку квартири та її дітей: 4-річного сина та трьохрічну доньку. Потерпілих в тяжкому стані з діагнозом: отруєння чадним газом доставлено до бердичівської лікарні. На жаль, хлопчик помер у лікарні, не прийшовши до свідомості. Дізнавачі припускають, що причиною трагедії стала ялинкова гірлянда низької якості.

5 лютого, після півночі, в селі Ходорків Попільнянського району виникла пожежа в господарчій споруді. Вогнем будівлю знищено, загинув кінь.

Наступного дня, у неділю, у Житомирі через несправну газову колонку, яка була встановлена з грубими порушеннями правил пожежної безпеки, горіла трикімнатна квартира в одноповерховому будинку на декілька господарів. На щастя, обійшлося без жертв.

Прес-служба МНС України в Житомирській області

Репортер Житомира