В Житомирі підбито підсумки студентської благодійної акції «Допоможемо нашим дітям»

З 15 січня по 23 лютого з ініціативи Студентського Магістрату Житомира проводився благодійний проект «Допоможемо нашим дітям». Під час акції студентські середовища навчальних закладів міста, комерційні установи та просто небайдужі житомиряни долучились до збору макулатури на потреби Житомирської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, в якій навчаються діти з вадами.

«Даний освітній заклад турбується про діток, яких намагається не помічати суспільство, але вони такі є, і ми маємо піклуватися про них, тому що вони є незахищеними, безпорадними перед важкою істиною сьогодення» – зазначив координатор акції Дмитро Терещук.

«В рамках ації було зібрано близько 1300 кг макулатури та більше п’яти десятків дитячих книжок та журналів. Щиро дякуємо всім, хто підтримав нашу ініціативу та долучився до світлої справи допомоги цім діткам. Особливу подяку вистловлюємо органам студентсього самоврядування Кооперативного коледжу бізнесу і права, Інституту медсестринства, Державного технологічного університету, Автодорожнього коледжу, Будівельного коледжу, філії Київського інституту бізнесу і технологій, автозаправній станції «ОККО» по вул. Щорса, Комерційного технікуму, Інституту культури і мистецтв та всім небайдужим.» – розповів Студентський мер Житомира Дмитро Скоропад.

На отримані від конвертації макулатури кошти – 1820 гривень, були закуплені олівці, ручки, зошити та інше канцелярське приладдя для дітей.

Наше тепло і турбота важливі для тих, хто нас оточує!

Деталі на сайті акції: www.knuga.hut2.ru