Володимир Дебой: «Медицина, освіта і спорт – основні напрямки розвитку міста»

«Медицина, освіта і спорт – основні напрямки розвитку міста», – зазначив міський голова Володимир Дебой на підсумковій медичній раді управління охорони здоров’я, яка відбулася 4 лютого за участю керівників міста.

Міський голова зазначив, що для нього дуже важливо, щоб медична галузь розвивалася. Тому всі можливі перевиконання коштів бюджету будуть спрямовуватись на два взаємопов’язані напрямки: освіту і спорт та медицину. «Я готовий співпрацювати з усіма благодійниками для покращення стану розвитку Житомира» – додав Володимир Дебой.

За словами Володимира Дебоя, у подальшому проходитимуть візити до медичних установ міста з метою оцінки їх стану, діяльності та можливого розвитку. За нинішніми підрахунками, фінансування медичної галузі з міського бюджету у наступному році буде збільшено у кілька разів.

Також Володимир Дебой звернув увагу на якість обслуговування населення медичним персоналом: «Належне відношення, увага та повага до пацієнтів – це те, що не потребує великих затрат. Тут необхідна звичайна людяність».

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради