Хроніка злодійства в Житомирській області

Що не день, то нові крадіжки. Так чим же “прославилися” наші земляки цього разу:

1. 23 березня до черняхівських міліціонерів звернувся 59-річний чоловік із заявою про те, що з подвір’я його домогосподарства невідомий поцупив велосипед вартістю 800 гривень. Оперативники карного розшуку затримали 50-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Велосипед повернули власникові, інформує ВЗГ УМВС.

2. Цього ж дня до Володарськ-Волинського РВ звернулась місцева жителька. Жінка повідомила про те, що із її будинку хтось виніс електроінструмент та інші речі. Загальна сума збитку становить 900 гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 14-ти та 17-річних підлітків. Викрадене виявилося при них.

3. Вчора оперативники карного розшуку Бердичівського МВ затримали 39-річного непрацюючого раніше судимого бердичівлянина, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки золотої каблучки та золотого ланцюжка із квартири 57-річного місцевого жителя.

4. 33-річна жителька житомирянка повідомила до Корольовського РВ міліції про те, що із її квартири, через незамкнені вхідні двері, невідомий поцупив ювелірні вироби вартістю майже в тисячу гривень. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 16-річного житомирянина. Хлопець вже зізнався у скоєнні злочину.