Очільники Житомирщини вітали працівників житлово-комунального господарства

В Україні День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається щорічно у третю неділю березня згідно Указу Президента з 1994 року.

Участь в урочистостях, які відбулися 18 березня 2011 року у приміщенні Житомирської обласної філармонії, взяли голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський та Житомирський міський голова

На свято запрошені працівники комунальних та житлово-експлуатаційних підприємств міста. Найкращим з з них були вручені подяки та грамоти.

Міський голова Володимир Дебой привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування із професійним святом, побажав міцного здоров’я, добра і радості у їх родинах.

“Для вирішення проблем житлово-комунальної сфери ми сподіваємося залучити кошти держави, частину коштів обласного бюджету та, безумовно, кошти місцевого бюджету. Але головне — це залучення громади до благоустрою міста. Це, перш за все, контроль за використанням коштів та якістю обслуговування”, – зазначив Володимир Дебой.

Для учасників урочистого заходу відбувся святковий концерт, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.