В Житомирі відбувся Чемпіонат України зі спортивної аеробіки

Урочисте відкриття Чемпіонату України зі спортивної аеробіки відбулося 26 березня у м. Житомирі, в спорткомплексі Житомирського державного університету ім. Івана Франка.

Привітати та побажати успіхів командам із всієї України завітали представники владних структур області, міста, організатори змагань, батьки учасників та вболівальники.

Заступник міського голови Олександр Бочковський звернувся до молодих спортсменів: “Мені дуже приємно від імені міського голови Володимира Дебоя вітати вас у нашому славному місті. Незважаючи на не зовсім весняну погоду, у вас – щирі посмішки, чудовий настрій та аура. Я бажаю всім перемог. І те, що ви займаєтесь спортивною аеробікою – це вже перемога. Отож, через спорт – до здоров’я!”.

На змаганнях у Житомирі також була присутня і президент Федерації України зі спортивної аеробіки і фітнесу –Тетяна Пасічна. Як повідомила гостя, цього дня 19-й Чемпіонат України серед дітей. І це є великим кроком для розвитку дитячого спорту.

Цього разу понад 250 представників із 11 областей та АР Крим України стали учасниками чемпіонату зі спортивної аеробіки, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Як зазначив Олександр Бочковський, для Житомира важливо приймати такий високий рівень змагань – Чемпіонат України зі спортивної аеробіки. І саме в цьому виді спорту команда із Житомира має хорошу підготовку. “Адже житомиряни входять до збірної команди України зі спортивної аеробіки, що є срібним призером першості Європи. Спорт у нашому місті нині розвивається динамічно, чому сприяють дві спортивні школи”, – повідомив заступник міського голови.