В Житомирі молодь прибрала ганебний смітник за фармацевтичним і комерційним коледжами

До місячника благоустрою та санітарного прибирання міста приєдналася молодь.

19 квітня понад 200 молодих людей, що представляли Житомирський державний університет імені І. Франка, Житомирський інститут медсестринства, Житомирський фармацевтичний коледж та комерційний технікум, впродовж дня прибирали прибережні зони річки Тетерів – улюблені місця відпочинку житомирян. Зі Студентського пляжу, рекреаційних зон за фармацевтичним і комерційним коледжами та району водоканалу вивезли чотири вантажівки сміття, це близько півтисячі сміттєвих мішків.

А сміття там (особливо за фармацевтичним і комерційним коледжами) страх як багато. І є усі подозри, що до його появи причетні ті ж самі студенти, які там люблять відпочивати…

«Ми, як свідомі громадяни, не могли залишитися осторонь однієї із актуальних проблем нашого міста. Для нас така діяльність є систематичною, оскільки проблема забруднення довкілля сягає не тільки міських, а й загальноукраїнських масштабів. Організовуючи акції з прибирання, нашою метою є не тільки збір сміття на території, а перед усім виховання у молоді охайності та відповідальності, любові до рідного міста і збереження природної чистоти навколишнього середовища.

Крім того, додатково було організовано спортивно-розважальну програму. Дуже приємно, що молодь із задоволенням долучається до прибирання рідного міста», – зазначив організатор акції Олександр Кузьменко.