Житомирські митники затримали німця, який незаконно ввозив в Україну іномарки

При проведенні працівниками Житомирської митниці спеціальної митної операції «Кільце» спільно з працівниками ДАІ УМВС України в Житомирській області на трасі «Чоп – Київ» був зупинений автомобіль «Форд» під керуванням громадянина Німеччини.

Під час проведення перевірки документів на транспортний засіб, паспорта та подальшої перевірки через інформаційно – аналітичний Центр УСБУ в Житомирській області виявлено, що даний громадянин протягом 2010 – 2011 ввіз на митну територію України та не вивіз 41 транспортний засіб на загальну суму майже 2 мільйона гривень. Всі транспортні засоби відповідно до наданих пояснень ввозились з метою їх продажу на запчастини.

Про це Репортер Житомира повідомив Прес-центр Житомирської митниці.

Останнім часом даний громадянин «працював» дуже активно, за добу вїзжав на західному кордоні і того ж дня через «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» повертався до Німеччини за наступним транспортним засобом.

Довідково:На даний час у відділи митної варти триває перевірка законності перебування на митній території України близько 100 транспортних засобів орієнтовною вартістю майже 4 мільйона гривень, ввезених іноземними громадянами на митну територію України та в подальшому не вивезених.