У Гідропарку крім пляжного волейболу, тепер ще й у футбол побігати можна

У одному із найбільш мальовничіших куточків житомирського Гідропарку, оточеного чудовим лісовим краєвидом, відтепер можна побігати у футбол. Чисте повітря, а отже і фільтрація легень – гарантовані.

Цілючий вплив спортивного відпочинку на лоні лісової природи вчора відчули на собі житомирські чиновники, пробачте, держслужбовці. На щойно збудованих спортивних майданчиках, Корольовці зрізалися у одвічному протистоянні на предмет “хто кращий” з Богунцями. Грали і спеціалісти управлінь та відділів міської ради. Ну і звичайно ж, до ігор долучилися депутати житомирської міської ради, щоправда, лише ті, які по життю ведуть активний спосіб життя.

Майданчик розпланований на два футбольних поля (одне вздовж, інше – поперек) та одне волейбольне. Грунт утоптати ще не стригли, а тому у деяких місцях рясніла грязюка. Ну і коріння обабіч майданика так і проситься, щоб об нього спіткнутися. Але це все дрібниці, переконаний міський голова Володимир Дебой, який завітавши на ці “ігри патріотів” запевнив, що найближчим часом усі дрібні недоліки благоустрою будуть ліквідовані.

Формування команд чиновників і депутатів відбулося без політики. Можливої інтриги типу “влада проти опозиції” не вийшло. Грали за принципом солідарності, а не партійної приналежності. От якби так само було й і у сесійному залі…