Картопля, гроші, випивка і закуска – те, на що вчора спокусилися наші земляки

Крадіжки, скоєні нашими земляками минулої доби:

1. 25 липня до Андрушівського райвідділку міліції звернувся житель району із заявою про те, що із поля його господарства невідомим викрадено 955 кг картоплі. Дільничні інспектори міліції встановили, що злочин скоїли 25-ти та 43-річні місцеві жителі, в яких викрадене частково вилучено.

2. Цього ж дня до Бердичівського міськвідділку мліції звернувся 35-річний житель району з повідомленням про те, що із його сумки, яку він залишив без нагляду у будинку знайомих, викрадено гроші в сумі 1,5 тисячі гривень та мобільний телефон «Самсунг». Сума збитку становить 1 тисячу 800 гривень. Оперативники карного розшуку, за підозрою у вчиненні злочину затримали раніше судимого непрацюючого місцевого жителя.

3. Також вчора працівники міліції Коростенського міськвідділу міліції затримали чотирьох неповнолітніх жителів району, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні крадіжки продовольчих товарів та спиртних напоїв із приміщення магазину, який розташований в одному із сіл району. Загальна сума збитку становить майже 2 тисячі гривень.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області