В Бедичеві затримали торговця нерозмитненими “Бехами”

Виявлено порушника, який торгував не розмитненими автомобілями.

Працівниками Житомирської митниці спільно з УСБУ в Житомирській області під час проведення перевірки законності ввезення на митну територію України транспортних засобів в Бердичеві у громадянина України затримано два автомобіля марки „BMW 520”, який останні реалізовував на території України, з метою отримання винагороди.

В ході проведення перевірки встановлено, що вищезазначені транспортні засоби ввезені на митну територію України громадянами Латвії і знаходяться під митним контролем. Про це Репортерові Житомира повідомляє Прес-центр житомирської митниці.

Таким чином, громадянин України розпоряджався вищевказаними транспортними засобами, які знаходилися під митним контролем, без дозволу митного органу. На даний час порушено ряд справ за ст. 336 (Неправомірні операції з товарами, транспортними засобами, що перебувають під митним контролем, зміна їх стану, користування та розпорядження ними) Митного кодексу України. Перевірка триває.

___________________________________________________________________________

Нагадаємо, нещодавно житомирські митники спільно з прикордонниками та працівниками ДАІ УМВС України, виявили громадян Литви, які за 2010-2011 рік ввезли та не вивезли майже 150 транспортних засобів на загальну суму 7 мільйонів гривень.