Друга спроба: у Житомирі проведуть аукціон, який першого разу був проігнорований місцевими меценатами

Нагадаємо, 1-го червня у Житомирі не відбувся благодійний аукціон, присвячений дню захисту дітей в рамках проекту «Подаруй дітям свою любов!».

Але молоді та соціально-активні люди, які поставили собі за мету добитися того, щоб благодійні аукціони у Житомирі стали реальністю, не зламалися під тягарем першої невдачі. Тоді директор арт-галереї “Акрополь” у Житомирі Валерія Бохнюк сказала, що, у будь-якому разі успішні соціально-спрямовані благодійні аукціони у Житомирі будуть, а голова житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління Віталій Сівко зауважив, що благодійна діяльність кожного повинна стати гідним прикладом для усіх і долучатися до спільної соціальної роботи повинні ще більше і більше небайдужих людей.

Так ось, їхні заяви тримісячної давнини стали реальністю – у Житомирі пройде благодійний аукціон картин житомирських художників. Про це повідомляє сайт житомирської облдержадміністрації.

Житомирська обласна молодіжна громадська організація “ХХІ покоління” спільно із арт-галереєю “Акрополь” та бізнес-центром “Імперіалъ” 30 вересня 2011 року до Дня усиновлення проведуть благодійний аукціон “Наша допомога дітям”.

Під час заходу будуть представлені для продажу картини відомих художників області, зокрема, Ю. Камишного, М. Бутковського, М. Вербицької, Ю. Супрунчука, П. Богомаза, Ю. Дубініна, А. Пурлієва, С. Радіонова.

Частина зібраних від аукціону коштів буде передана арт-галереєю “Акрополь” і художниками області для підтримки обласного спеціалізованого будинку для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків.

Благодійні аукціони за участю відомих майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва в подальшому будуть проводитись щоквартально в бізнес-центрі “Імперіалъ”.

____________________________________________________________________________

Аукціон розпочнеться 30 вересня 2011 року о 18.30 у приміщенні великого залу бізнес-центру „Імперіалъ” (м. Житомир, майдан Перемоги, 10, другий поверх).