Екзотична врода та витончена грація: в Житомирі коронували найчарівніших дівчат

Королева Полісся 2011 – конкурс краси, який об’єднав найчарівніших дівчат області.

Десять красунь протягом минулого сезону змагалися у відбіркових конкурсах за право вийти на сцену житомирської “ракушки” 24 серпня на 20-ліття Незалежності України.

І вони вийшли, вразивши усіх своєю красою, чарівністю, навиками дефіле. Організатори конкурсу – модельна агенція “Gloria Model Style” добре попрацювали останні три місяці над підготовкою конкурсанток до виступу, а засновник фестивалю “Teen wave” Сергій Вікторов – над організацією масштабного свята молоді, таланту та краси.

Конкурс краси “Королева Полісся” – найвища точка професійного росту моделі на рівні області. Далі цих дівчат чекають конкурси краси всеукраїнських та міжнародних рівнів, робота у фешн-індустрії. Тому, на думку Ілони Пурлієвої, президента модельної агенції “Gloria Model Style”, виступ дівчат ознаменовує не завершення їхньої діяльності, а навпаки – початок справжнього професійного життя.

“Королева Полісся 2011” проходила під патронатом житомирського міського голови Володимира Дебоя, який у той вечір привітав усіх житомирян з Днем Незалежності, та оголосив переможницю конкурсу Вікторію Сичову. Після цього, як подарунок від влади міста житомирянам пролунав святковий феєрверк, який вразив своєю потужністю та красою.

Вікторія Сичова живе в Ємільчино. Єдина дівчина з північного лісистого регіону області з доволі екзотичною зовнішністю здобуває перемогу. До речі, судді у виборі переможниці були, фактично, одностайні.

Королевою Дня Незалежності стає Світлана Бабкіна, яка окрім призів від організаторів отримує подарунок від інформаційного партнера свята краси, сайту Репортер Житомира.

І-віце Королева – Тетяна Солодчук, яка два місяці тому підкорила Бердичів, ІІ-віце Королева – Наталя Глухова, досвідчена модель агентства “Глорія”, яка цього року змогла гарно себе проявити у декількох конкурсах краси, зокрема і волейбольному.

За лаштунками конкурсу – судді хвилюються разом із конкурсантками

Дівчата в очікуванні фінального виходу

До очікування приєднався міський голова

Королева Дня Незалежності – Світлана Бабкіна;
І-віце міс – Тетяна Солодчук;
ІІ-віце міс – Наталя Глухова.

І ось вона, мить оголошення переможниці

ВІКТОРІЯ СИЧОВА

Вікторія Сичова і Світлана Бабкіна – дві королеви!

____________________________________

Ну а наступного дня після конкурсу дівчата ще раз зібралися разом в модельному агентстві “Глорія”, щоб розповісти журналістам про свої вражання від пережитого напередодні.

Звісно, вони у захваті і їм сподобалося. Побажаємо, щоб їхнє досягнення вершини регіональних конкурсів краси стало для них першим кроком у подальшому сходженні до вершин слави та визнання.