Лікарня Чуднівського району отримала сучасний рентген-апарат

Обласна влада подарувала центральній районній лікарні Чуднівського району сучасний рентген-апарат.

9 серпня голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський, перебуваючи з робочим візитом у Чуднівському районі, передали Чуднівській центральній районній лікарні рентгенологічний апарат компанії «Комед Медікал Сістемс Ко, Лтд» EVO-HF 750 (ціна обладнання – 334 тис. грн.), інформує Репортер Житомира Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА.

Його придбали завдяки спільним зусиллям Житомирської обласної державної адміністрації, обласної ради та за підтримки депутатського корпусу обласної ради.

Участь у заході взяли також керівники районної адміністрації та районної ради, працівники лікарні.

Сергій Рижук у своєму виступі перед колективом Чуднівської ЦРЛ зазначив, що встановлення нового рентгенологічного апарату в комплексі разом з проявочним обладнанням дасть змогу значно поліпшити якість обстеження, зменшити терміни отримання знімків, що матиме позитивний вплив на діагностичний процес та результати лікування.

Очільник області акцентував увагу на тому, що обласна влада вважає першочерговим завданням забезпечення належного соціального захисту мешканців області. Зокрема, цьогоріч з обласного бюджету на розвиток медицини додатково виділено 17 млн. грн. «Медпрацівники області мають реально відчувати, що влада дослухається до їхніх проблем», – наголосив Сергій Рижук.