Планові навчання житомирської міліції є системними та буденними

В Житомирській області ведуться планові тактико-спеціальні заняття у системі службової підготовки по забезпеченню охорони громадського порядку.

УМВС України в Житомирській області інформує, що на території області проводяться планові тактико-спеціальні заняття у системі службової підготовки по забезпеченню охорони громадського порядку, зокрема злагоджених дій працівників міліції в екстремальних умовах.

Такі заняття передбачені навчальними планами, відповідними нормативними документами МВС України, є систематичними і мають на меті якісну підготовку до забезпечення правопорядку, у тому числі і під час проведення заходів у рамках фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Водночас охорона громадського порядку на території м. Житомира та області цілодобово забезпечується у відповідності до плану розстановки сил і засобів органів внутрішніх справ області у системі єдиної дислокації пішими та автопатрулями нарядів батальйону патрульно-постової служби, роти міліції особливого призначення «Беркут», управлінь Державтоінспекції та Державної служби охорони УМВС.