Репортерові Житомира стукнув 1 рік!

Статтею “В Житомирській облраді побільшає депутатів” рівно рік тому стартував сайт Репортер Житомира.

За рік стільки усього сталося, що й не згадаєш. Журналіська доля постійно підсовувала усілякі “перєдряги” та пригоди. Довелося вирішитися мільйон малих питань, які являються невід’ємною складовою Шляху. Напередодні річниці оновили логотип. Як він вам?

Зрозуміло, що перший рік найбільш складний, оскільки це час становлення. У подальшому творчий колектив Репортер Житомира використовуватиме здобутий досвід для ще більш якісного, оперативного, екслюзивного, веселого інформування своїх читачів з тим, що відбувається навколо.

Йдемо своїм шляхом, не під кого не “косимо”, рівняємось на ідеал цікавості контенту та грамотності його подачі. Десь так можна охарактеризувати нашу стратегію на цьому етапі розвитку.

Зрозуміло, це лише початок. Сайт потрібно розвивати. В найближчому майбутньому плануємо нарешті запустити власні авторські колонки. Ну, а все інше нехай поки залишиться не оголошеним.

Приємно, що за цей час сформувалося коло постійних читатів сайту, тих, хто “викупив фішку”). Зворотній зв’язок з читачами – те, що нам дуже потрібно. Якщо у вас є підказки щодо того, як можна поліпшити сайт, пишіть у коментах, або на електронку. Ну і коментуйте новини. Авторизація не потрібна!

З дуже глибокою повагою і любов’ю до всіх без вийнятку житомирян, редактор сайту Сергій Фещенко.