“Супутник” закрили зі сльозами на очах

Урочисте закриття 3-ої зміни в таборі «Супутник» відбулося зі сльозами на очах.

Понад 200 дітлахів з усіх куточків Житомирщини зібралися біля вечірнього вогнища аби сказати своїм друзям та вихователям «До зустрічі у наступному році», адже переважна частина з них переконана, що хоча б один із літніх місяців 2012 року пройде у них саме тут.

Цьогоріч, як ніколи, оздоровчий заклад підготувався до зустрічі зі своїми юними гостями: в таборі працювало 5 повністю відремонтованих корпусів із кімнатами на 4 особи. Закуплено меблі, здійснено поточний ремонт кімнат, упорядковано територію. Кухня оснащена новим обладнанням та посудом, а на вулиці біля їдальні додатково встановлено рукомийки.

Від міської влади табір отримав 5 нових тенісних столів, 5 караоке DVD-програвачів, від команди лікарів міста – чимало спортивного інвентарю і т.п., що дозволило щодня для дітей проводити різноманітні спортивні, розважальні конкурси, естафети, ігри тощо, інформує Репортер Житомира управління по зв’язках із громадськістю Житомирської міської ради.

Надовго залишаться в дитячій пам*яті виступи артистів цирку «Шапіто», Малі олімпійські ігри, проведення гри-конкурсу за участі працівників обласної ДАІ та цілого ряду не менш захоплюючих заходів. Не менше уваги приділялось і харчуванню дітей.

Любов Ковальчук, директор табору: “Харчували відпочиваючих 6 разів на день з обов’язковим включенням до раціону свіжих овочів та фруктів. Нарешті цьогоріч було вирішено питання із харчуванням: продукти завозилися тільки від виробників без фірм-посередників. Тому вони завжди були свіжими та якісними.”

Володимир Шуст, директор КП «Реклама»на балансі саме цього підприємства знаходиться «Супутник»: “Я дякую усім, хто долучився до чіткої організації і безперебійної роботи табору цього літа та зауважив про доручення міського голови, аби даний заклад працював і взимку, адже це прекрасне місце для туристичних зборів, проведення зимових спортивних змагань тощо.”

За словами Володимира Петровича, міський голова дав доручення уже найближчим часом визначити кошторис для проведення першочергових робіт у «Супутнику», серед яких заміна мережі водогону та системи теплопостачання, аби в найкоротші терміни приступити до роботи.

Оздоровчий період у таборі цього літа завершився, але вже сьогодні зрозуміло одне: наступного року «Супутник» відчинить свої двері як для «старих», так і нових друзів ще більш оновленим і комфортнішим.