У Житомирі громадський діяч не залишився осторонь чужих бід

Прикро, коли доля немилосердна до дітей.

10 серпня у Житомирському міськвиконкомі відбувся благодійний захід за підтримки директора агенції нерухомості, журналіста Сергія Фореста та начальника центру соціальних служб для дітей, сім,ї та молоді Ольги Юрченко. Під час цієї зустрічі діти отримали цінні подарунки.

Історія діток-сиріт не може не торкнути людське серце, адже приблизно 2 роки тому назад у Альберта та Евеліни померла мати. Батько від них повністю відмовився. З квартирою виникли проблеми, і трьох дітей просто «викинули» на вулицю. На щастя – є бабуся, яка забрала онуків до себе та зараз всіма можливими способами допомагає та підтримує їх.

Альберт та Евеліна люблять спорт. Дівчинка вже більше 2х років займається дзюдо. На змаганнях займає перші місця, тренує її Дмитренко Сергій Григорович. Альберт полюбляє футбол і вже майже чотири роки займається цим видом спорту на стадіоні «Спартак». Проте, бабуся, Олена Миколаївна на свою одну пенсію не може придбати дітям нової спортивної форми. Як розповіла Ольга Юрченко аби допомогти дітям, вона набрала тільки один номер телефону, а саме Сергія Володимировича, і він одразу ж погодився допомогти сиротам.

«Я з радістю допоможу наполегливим дітям. Тим, хто має мету, цінує та береже своє здоров,я», – сказав журналіст. У свою чергу, єдина опора дітей бабуся Олена Миколаївна, подякувала Сергію Форесту за підтримку та настільки швидкий відгук.

Під час цієї зустрічі Сергій Володимирович подарував Альберту та Евеліні по дві пари спортивних костюмів та кросівок, аби у новій формі вони досягали завжди нових вершин.

Марина Кузьменко