Житомирська область “горіла”: три пожежі за один день. Двоє людей згоріли заживо

20 серпня сталося три пожежі, на яких постраждали люди.

Опівночі в смт Лугини загорівся старенький будиночок. Загорання сталося через електроплитку, на яку поставили варитися вечерю та й забули про неї.

Під час цієї пожежі родина отримала багато прав. Хазяйку будинку врятував особовий склад пожежно-рятувальної частини, але вона отримала опіки третини тіла.

Її чоловік отримав порізи ніг під час спроби вистрибнути у вікно.

Біля другої години ночі в селі Більківці Коростишівського району майже повністю згорів житловий будинок. На місці пожежі виявлено труп господаря. Причина трагедії поки що встановлюється.

І вже під вечір, тієї ж суботи, в селі В’юнки Червоноармійського району сталася ще одна трагедія. 7-річний хлопчик грався з 5-річним сусідом.

Холодний вітер та дощові хмари «загнали» дітлахів у сарай. Можна тільки припустити, яким чином у старшого в руках опинились сірники і що він намагався з ними робити – присвітити у пітьмах чи зігрітися.

Але вогонь з дитячих рук потрапив на сіно, розгорівся та охопив всю будівлю. Коли загорілося сіно, старший хлопчик злякався і втік, а молодший розгубився і не встиг. Його обгоріло тільце було виявлено вогнеборцями під час гасіння пожежі.

Матеріальні збитки, що зазнали господарі – великі, але їх не порівняти з горем, яке прийшло в родину сусідів.