Житомирського таксиста залишили без радіостанції, касового апарату, принтеру для друку чеків

Так чим же “прославилися” наші земляки цього разу:

1. 2 серпня до Корольовського райвідділку міліції надійшло повідомлення від 43-річного житомирського таксиста. Таксист повідомив що із його автомобіля «Daewoo» невідомий поцупив радіостанцію, касовий апарат та принтер для друку чеків. 3 серпня працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 31-річного раніше засудженого місцевого жителя, у якого викрадене вилучено, інформує ВЗГ УМВС.

2.Цього ж дня до Коростишівського РВ звернувся 45-річний житель району із заявою про те, що з його приміщення, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено бензопилу «Дружба» та інші речі. Загальна сума збитку становить майже 2 тисячі гривень. Дільничні інспектори міліції спільно з оперативниками карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 16-річного жителя району, у якого викрадене вилучено.

3.48-річний житель Андрушівського району звернувся до райвідділу міліції з повідомленням про те, що із установи, де він працює, невідомим викрадено 65 метрів електричного кабелю. Сума збитку становить 814 гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 22-ріного місцевого жителя, у якого викрадене вилучено.