На Житомирщині вся сімя отруїлася чадним газом

Близько 19:00 25 жовтня до реанімаційного відділення Брусилівської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом було доставлено четверо осіб: жінку з чоловіком, їхню доньку та 12-річну онуку.

Як з’ясувалося, члени сім’ї неодноразово скаржилися на постійні головні болі своїм родичам. Напередодні, 24-го жовтня, постраждалим цілий день намагалася дозвонитися родичка, але слухавку вони так і не зняли.

Схвильована, вона вирішила до них навідатися. Жахлива картина предстала її очам – усі лежали по різним місцям непритомні, а у батька навіть йшла з рота піна. Жінка відразу ж викликала швидку допомогу, яка й доставила постраждалих до лікарні.

Фахівцями МНС встановлено, що причиною такого нещастя стала газова колонка, яка була встановлена самовільно та з порушенням усіх вимог і правил розміщення та експлуатації газових приладів.

На даний час стан потерпілих важкий: матір, дочка та онука знаходяться у реанімації, а батько недавно був переведений до терапевтичного відділення лікарні, інформує УМНС у Житомирській області.