Завтра у Житомирі Геннадій Зубко розкаже про акцію “Україна без Януковича”

“Фронт Змін” на загальнодержавному рівні запустив акцію “Україна без Януковича”.

У кожному місті ініціативні групи організовують збір підписів громадян. Акція полягатиме в тому, що у всіх обласних центрах, містах обласного значення Україну будуть розміщені намети, в яких можна буде поставити свій підпис на листівках “України проти Януковича!”, які потім будуть передані президенту.

“Я закликаю всіх людей приходити до наметів у своєму місті і ставити свій підпис”, – сказав Яценюк, звертаючись до українців. Крім того, він звернувся до всіх опозиційних сил України взяти участь у цій акції.

Лідер “Фронту змін” також додав, що метою цієї акції, в першу чергу є те, щоб люди проявили свою позицію і висловили протест діючій владі.

У свою чергу політолог Віктор Небоженко переконаний, що Яценюк почав кампанію «Україна без Януковича» тільки, щоб відвернути маси від суду Тимошенко.

Всі ці аспекти, які стосуються самої акції зокрема та ситуації в державі уцілому розкриє завтра лідер обласного “Фронту Змін” Геннадій Зубко під час прес-конференції у партійному штабі. Тема: «Політична та економічна ситуація в Україні».