Битва талантів на “Музичному ринзі”

17 листопада у концертній залі Житомирського телецентру відбулося щорічне відкрите змагання «Музичний ринг-2011», яке проходило в рамках мистецького молодіжного проекту «Академія зірок-6».

Цього разу головними на рингу були добре відомі молодим цінителям естрадного мистецтва Олександр Палюшкевич (студент Житомирського музичного училища та ЖДТУ) та Андрій Глущук (студент Житомирського інституту культури), які змагались за почесне звання «Кращий молодіжний естрадний виконавець 2011 року».

Як повідомили організатори свята – головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та об’єднання творчого розвитку та естрадного мистецтва «Шоу Сергія Вікторова», цьогорічний ринг ознаменувався запеклою боротьбою за перше місце.

Захід урочисто відкрила секретар міської ради Наталія Леонченко, яка привітала студентів з їх святом і переказала поздоровлення від міського голови Володимира Дебоя.

За підсумками 2011 творчого року головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА були визнані кращими та відзначені дипломами відомі серед молоді виконавці – Ярослава та Дмиторо Бондарчук, Настя Навольнєва, міжнародна школа танцю «T-SQUAD», танцювальна група «D-EvenT», «Шоу Сергія Вікторова», Надія Олефір, Маша Ревінцова, виконавиця східного танцю Олександра, групи «Пау-TINA» та «МАГМА», учасниці fashion-студії моделей «Elite Brilliant MODELS». Усі вони порадували присутніх своїми новими творчими та сценічними досягненнями.

Власний приз для мистецького проекту «Академія зірок» підготував відомий журналіст, голова обласної громадської організації «МІР» Сергій Форест. Найменша учасниця «Академії Зірок» отримала для проекту систему супутникового телебачення з надією на те, що усі вихованці проекту рівнятимуться на кращі європейські зразки сучасної музики, знайомлячись з новими відеокліпами ведучих музичних каналів світу.

Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначили кращого молодіжного естрадного виконавця 2011 року. Симпатії глядачів розділились між Олександром Палюшкевичем і Андрієм Глущуком, які і розділили перше місце. Вони отримали призи та подарунки від косметичної фірми «Оріфлейм».