На Житомирщині чоловік спокусився на готову зрізану деревину

Нещодавно до чергової частини Овруцького РВ звернувся директор одного з дочірніх товариств з повідомленням про те, що з ділянки господарства невідомим викрадено 10 куб. м готового лісоматеріалу породи сосна.

На місці пригоди міліціонери почали встановлювати всі обставини злочину та причетних до нього осіб. Так, з’ясувалось, що неподалік, але на території уже сусіднього господарства, теж здійснювалась вирубка деревини. Міліціонери вирішили поспілкуватися з робітниками, що там працювали. І, як згодом з’ясувалось, недарма.

Один з чоловіків, побачивши працівників органів внутрішніх справ, відразу намагався уникнути розмови з ними: сів за кермо і зібрався їхати. Однак, хоч-не-хоч, але відповідати на запитання працівників міліції йому довелося. У ході розмови чоловік зізнався, що працював у лісі, а побачивши на сусідній, забороненій для нього, ділянці готову зрізану деревину, вирішив присвоїти її собі. Згодом, за словами затриманого, він збирався продати викрадене.

Як прокоментував начальник Овруцького РВ УМВС України в Житомирській області Володимир Башинський, наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області, чоловік може очікувати покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або ж виправних робіт, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі строком до трьох років.