1100 житомирських міліціонерів працюватиме в новорічну ніч

На Житомирщині під час Новорічних та Різдвяних свят працівники міліції охоронятимуть гарний настрій жителів області.

Аби ніщо не зіпсувало свята та гарного настрою жителів та гостей Житомирщини працівники органів внутрішніх справ під час Новорічних та Різдвяних свят працюватимуть з подвійним заповзяттям. Відповідно до розпорядження УМВС України в Житомирській області особовий склад підрозлілів міліції з 30 грудня до 15 січня переведено на посилений варіант несення служби.

В управлінні МВС та територіальних міськрайвідділах розгорнули роботу оперативні штаби з координації діяльності підрозділів органів внутрішніх справ для забезпечення дотримання законності та правопорядку на вулицях населених пунктів області, інформує ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Безпосередньо в ніч з 31 грудня 2010 на 1 січня 2011 років на охорону громадського порядку заступлять понад 1100 міліціонерів та їх добровільних помічників – членів громадських формувань.

Як повідомив начальник відділу охорони громадського порядку УМВС України в Житомирській області Юрій Дем’яненко, в обласному центрі масові заходи проходитимуть довкола чотирьох Новорічних ялинок – в районах Богунії, Польової та на майдані Корольова. Охорону громадського порядку у цих місцях забезпечуватимуть близько 200 працівників міліції. Водночас на вулицях Житомира працюватимуть наряди патрульно-постової служби, роти міліції особливого призначення «Беркут», військовослужбовців внутрішніх військ та автопатрулі УДАІ.