М’які меблі в Житомирі: як правильно вибрати механізм трансформації та оббивку дивана

Диван для покупця – це, як правило, і спальне місце, яке легко і компактно збирається, і місце денного відпочинку.

Тому при купівлі комплекту м’яких меблів особливе значення набуває вибір механізму трансформації, від якого значною мірою залежить комфортність меблів, зручність і довговічність експлуатації.

Механізм трансформації м’яких меблів – це система, яка дозволяє дивану розкладатися.

Щоб правильніше визначитися з диванним механізмом, для початку об’єктивно оцініть площу кімнати, в якій Ви збираєтеся помістити диван і спробуйте відповісти на кілька запитань:

Наскільки регулярно Ви будете розкладати диван в ліжко?

Що для Вас важливіше – велике спальне місце (але внаслідок цього постійні перестрибування через диван або протискування крізь вільний простір) або компактність трансформованого дивану, який не перешкоджає свободі пересування по кімнаті?

Чи готові Ви пожертвувати всім вільним простором в тій кімнаті, де розташуються м’які меблі, заради великої площі спального місця?

Наскільки для Вас принципова можливість зберігання постільної білизни саме в дивані? Деякі механізми не передбачають даної опції як такої (незалежно від фірм і моделей).

Правила вибору м’яких меблів за типом механізму трансформації.

Перш ніж проаналізувати «ринок» механізмів трансформації м’яких меблів, ми уважно вивчимо правила, нехтувати якими не слід ніколи.

1. Вибираючи м’які меблі для вузьких «вагончиком» кімнат, варто вибрати модель, яка розкладається вздовж стіни (у випадку, якщо диван планується розмістити вздовж довгої стіни). Якщо диван буде розміщений по короткій стороні прямокутника, то перевагу слід віддавати механізмам, які викочуються (висуваються, розкладаються) вперед. Для квадратних приміщень віддається перевага кутовим варіантам м’яких меблів.

2. Якщо ви живете в однокімнатній квартирі, то вам слід уважніше поставитися до наявності в дивані білизняного ящика, – він здатен хоча б трохи «розвантажити» шафи. Але не слід забувати про те, що дані ящики м’яких меблів, як правило, розраховані на завантаження лише постільної білизни (ковдра, 2 подушки, і пара комплектів постільної білизни).

3. Якщо для того, щоб розкласти диван, потрібно докласти велике фізичне зусилля, навряд чи варто купувати його для дитини або літніх людей. У цьому разі краще, якщо ваші домашні будуть безпосередньо брати участь у виборі м’яких меблів, і вже в меблевому салоні переконаються в тому, що зможуть щодня самостійно проробляти маніпуляції по розкладанню і складанню спального місця.

4. Якщо у вас на підлозі дорогий паркет або теплий килим з високим ворсом, то навряд чи варто вибирати м’які меблі, які при розкладанні «їздять» по підлозі – від цього покриття підлоги помітно страждає, та й вам доведеться потрудитися: по «пухнастому» килимі висувна частина «їздити» буде дуже важко.

5. Якщо у ваші плани не входить часта (частіше п’яти років) зміна м’яких меблів, то рекомендується вам відразу ж купувати більш дорогі й якісні меблі. Зверніть при цьому увагу на елементи кріплення каркаса м’яких меблів, в який вбудований механізм трансформації – вони можуть значно збільшити термін служби вашого дивана і, відповідно, скоротити ваші витрати. Проведіть тест на міцність меблів, упевніться в якості продукту. Уважно огляньте механізм (на дуже дорогих повинен бути знак виробника), розкладіть та складіть диван. Прослідкуйте, щоб всі зазначені положення спинки, підлокітників і т.д. спрацювали. Зверніть особливу увагу на металевий каркас м’яких меблів: хороший зроблений із сталі, він дуже міцний і довговічний. Є каркаси, зроблені з силуміну, вони набагато легші, але можуть не витримати різкого і сильного удару. Купуючи диван з механізмом на дерев’яній основі, віддайте перевагу міцним породам дерева – дуба, буку або березі – зносостійкість у них набагато вища, ніж в інших. Також існує помилкова думка, що каркас із соснових порід кращий, ніж ДСП або фанера, насправді соснові породи дуже погано тримають вагові навантаження і в будь-який момент можуть лопнути. ДСП до таких навантажень більш стійке. А ось фанера – один з найчудовіших матеріалів для виробництва не дуже дорогих диванів. Всі ролики і механізми повинні працювати вільно, не «заїдаючи».

6. Велику роль при виборі м’яких меблів на основі механізму трансформації відіграє ім’я виробника механізмів. Відповідно чим голосніше ім’я, тим краща якість, але і відповідно вища ціна.

Тепер можна поговорити безпосередньо про самі механізми.

Які бувають механізми трансформації м’яких меблів, їх конфігурації і їх призначення?

Який механізм краще підійде вам?

Вище вже запропоновано кілька порад, якими не варто нехтувати. Деякі механізми відверто непридатні для щоденної експлуатації, тому їх навіть називають “гостьовими” механізмами.

Але в будь-якому випадку вибір, звичайно, залишається за вами і для того, щоб легше було орієнтуватися, пропонуємо познайомитися з найпоширенішими з них.

За типом трансформації нинішні механізми трансформації м’яких меблів можна розділити на ті, які розкладаються (книжка, клік-клак), розгортаються (американська і французька розкладачка, акордеон), викочуються-висуваються (єврокнижка, дельфін, механізм викочування і інші).

Існує величезна безліч механізмів трансформації диванів, проте зупинимося на основних.

Механізми трансформації м’яких меблів.

Механізм трансформації м’яких меблів “Книжка”

Один з найбільш відомих механізмів, чудово зарекомендував себе за багато років використання. “Книжка” – це механізм, який розкладається відкиданням спинки назад (до клацання) і незначним висуненням сидіння вперед.

Виготовляється із застосуванням двох дерев’яних рам і пружинних блоків, що робить його особливо довговічним і комфортним. Має два положення: “диван” і “ліжко”.

Механізм трансформації м’яких меблів “Єврокнижка”

Найпопулярніший на сьогодні механізм. «Єврокнижку» можна вважати одним з найбільш міцних і довговічних механізмів трансформації. За принципом дії схожа на добре знайому нам “книжку”: сидіння висувається вперед, відкриваючи білизняний ящик, а спинка «падає» на звільнене місце. Подібний диван можна поставити впритул до стіни. Але: сидіння при висуненні «їздить» по підлозі, а в розкладеному вигляді такі дивани достатньо громіздкі. Втім, ці недоліки компенсує повноцінне, максимально просторе спальне місце, висота якого відповідає ліжковому. З використанням даного механізму виробляють дивани для дому.

Плюси: легкість трансформації, більш рівне (на відміну від книжки) спальне місце, надійність, величина спального місця, наявність містких ящиків для білизни, можливість ставити диван впритул до стіни.

Мінуси: cидіння при висуненні “їздить” по підлозі, тому може пошкодити дорогий паркет або високоворсовий килим.

Резюме: оптимальний варіант для щоденного використання, зручне і велике спальне місце.

Механізм трансформації м’яких меблів “Клік-Клак”

“Клік-Клак” – це аналог “Книжки”. Це один з найбільш сучасних механізмів трансформації, розроблений французькими інженерами. Але, в конструкції Клік-Клак передбачено додаткове проміжне положення спинки “Релакс” (або навіть два його варіанти), завдяки яким людина зможе розташовуватися в положенні напівсидячи і напівлежачи.

Основні особливості даного механізму:

1. Три положення – сидячи, напівсидячи, лежачи.
2. З’ємний чохол.
3. Відсутність щілини (западини) в місці з’єднання частин спального місця.

Цей механізм легкий в експлуатації, має великий відсік для білизни.

Недоліком цього механізму є те, що диван не можна ставити впритул до стінки через спинку, яка повинна мати запас простору для розкладання.

Переваги: має три варіанти положення (сидячи, напівсидячи, лежачи); компактний; є ящики для білизни; практично повністю рівна поверхня спального місця.

Механізм трансформації м’яких меблів “Французька розкладачка” (МЕРАЛАТ)

Механізм трансформації потрійного складання.

Механізм “французька розкладачка” призначений не для повсякденного користування і тому застосовується зазвичай як варіант для гостей.

Трансформація: зняти дрібні елементи (підлокітники, подушки) з сидіння, потягнути механізм вгору і на себе, розгорнути ланки, при трансформації стає на сталеві ніжки – диван розкладений.

Переваги: простий у використанні, в складеному вигляді диван не займає багато місця, практично нешкідливий для підлоги.

Недоліки: неможливість добитися абсолютно рівної поверхні при розкладанні, ось чому краще застосовувати не кожен день, скажімо, як гостьовий варіант; потреба знімати дрібні елементи з дивана щоразу перед трансформацією; відсутній ящик для білизни.

Резюме: рекомендуємо використовувати, як гостьове спальне місце.

Механізм трансформації м’яких меблів “Американська розкладачка”

Механізм трансформації подвійного складання. Цей механізм більш міцний, ніж у французької розкладачки і розрахований для повсякденного користування.

Переваги: механізм міцніший, в порівнянні з французькою розкладачкою, не потрібне зняття дрібних елементів з дивана, придатний для повсякденного застосування.

Недоліки: неможливість добитися абсолютно рівної поверхні при розкладанні, ось чому краще застосовувати не кожен день, а скажімо, як гостьовий варіант; потреба знімати дрібні елементи з дивана щоразу перед трансформацією; відсутній ящик для білизни.

Механізм трансформації м’яких меблів “розкладачка Седофлекс” СЕДАФЛЕКС, SEDAFLEX

«Американська розкладачка» і диван Седафлекс «Sedaflex» розгортається в два етапи при знятих подушках сидіння. Американські розкладачки і дивани Седафлекс («Sedaflex») більш міцні механізми трансформації в порівнянні з французькою розкладачкою і підходить для регулярного використання і в якості постійного спального місця.

До безперечних плюсів Sedaflex відносять наступне:

– в складеному вигляді диван не займає багато простору;
– можливість використовувати як повноцінне спальне місце;
– механізм практично нешкідливий для всіх підлогових покриттів;
– витримує щоденні навантаження до 200 кг., спальне місце не провисає, як у гостьових розкладачок;
– на відміну від гостьового варіанту “французької розкладачки” дозволяє комплектувати диван товстішим і пружним матрацом на ортопедичному пружинному блоці;
– практично повна безшумність при експлуатації;
– виняткова якість всіх елементів механізму, тривалий термін експлуатації;

Механізм трансформації м’яких меблів “Телескоп”

Один з найнадійніших механізмів, оскільки у диванах з таким механізмом трансформації дуже практичний і міцний каркас, виконаний, найчастіше, з твердолистяних порід дерев, також присутні ортопедичні грати.

Але варто врахувати, що висота спального місця у диванах з «викочувальним» принципом розкладання нижча, ніж стандартна (приблизно 40 см).

Механізм трансформації м’яких меблів “Акордеон”

Завдяки тому, що дивани з механізмом акордеон мають високе, широке і рівне спальне місце, вони чудово підійдуть для нічного відпочинку. Механізм розкладається не важко, за принципом гармошки.

Переваги: надійність, значна величина спального місця, у зібраному вигляді він займає мінімальну площу, в конструкції можливі білизняні ящики.

Недоліки: потрібно достатньо простору для трансформації.

Механізм трансформації м’яких меблів “Розкладачка Дельфін”

Цей механізм, як правило, застосовується в кутових диванах. “Дельфін” складається з декількох частин, одна з яких знаходиться під сидінням в особливому висувному відсіку. Друга частина міститься в особливому висувному блоці, розташованому під сидінням.
Незважаючи на масивність конструкції спального місця, підйомний механізм дає можливість без особливих зусиль підняти його і зафіксувати у верхньому положенні.

Переваги: легкість трансформації, велике спальне місце, рівна поверхня спального місця.

Недоліки: надійність механізму безпосередньо залежить від якості використовуваної деревини.

Механізм трансформації м’яких меблів “Пума”

Механізм трансформації «Пума» призначений для щоденного використання. Конструктивна особливість механізму «Пума» полягає в принципі його трансформації: при розкладанні сидіння не викочується по підлозі, а плавно піднімається, рухаючись вперед, і встає на опори. Це просто і зручно. Механізм забезпечений синхронізуючим пристроєм, завдяки якому трансформація здійснюється легко. Диван розкладається в положення «ліжко» по ширині спального місця.

Механізм трансформації м’яких меблів “Колібрі”

Механізм трансформації м’яких меблів “Лотос”

Механізмом є досить легкий металевий каркас. Конструкцією передбачено підлокітники, які можна фіксувати під різними кутами. Принцип роботи: щоб утворити спальне місце, необхідно зафіксувати обидва підлокітники на одному рівні з сидінням.

Механізм трансформації м’яких меблів “Висувний 1”

Механізм трансформації м’яких меблів “Панда”

Принцип роботи: сидіння із спинкою рухаємо убік відносно узголів’я дивана, таким чином відкривається доступ до короба для постільної білизни. Для створення спального місця опускаємо на короб узголів’я, яке обов’язково фіксуємо відкидною опорою.

Механізм трансформації м’яких меблів “Церез”

Трансформовані елементи – подушки спинки і блок сидіння. Принцип роботи: тягнемо блок сидіння вперед до упору. Таким чином відкривається доступ до короба для постільної білизни. На вільне від сидіння місце опускаємо панель з фанери, на яку укладаємо подушки спинки.

Мета і призначення дивана.

Якщо ви знаєте в яких цілях буде використовуватися куплені м’які меблі, вам легко буде вибрати і інші його особливості.

• Як ви будете використовувати ваші м’які меблі? Чи будуть вони використовуватися в повсякденному житті: для відпочинку, читання або перегляду телевізора, або – тільки для офіційних зустрічей і переговорів?

• Хто буде використовувати м’які меблі? Чи потрібно, щоб вони були зручними з глибокою посадкою для високих людей або пружні для тих, кому складно вставати?

Форма м’яких меблів.

Після того, як ви визначитеся з використанням дивана, потрібно підібрати форму, яка найкраще відповідатиме поставленої мети.

• М’які меблі, які будуть використовуватися для відпочинку повинні бути глибокими і пишним з широкими подушками.

• Неглибокі м’які меблі з широкою спинкою підійдуть для візитів і зустрічей в офіційній обстановці.

• Якщо вам потрібно мати більше зручностей, вибирайте м’які меблі, які розкладаються, щоб мати можливість прилягти і відпочити.

Розмір м’яких меблів.

Площа вашої квартири є визначальною для вибору розміру м’яких меблів.

• Переконайтеся, що розмір м’яких меблів не займе дуже багато місця в кімнаті і не утруднить пересування по ній. Поміряйте кімнату, особливо стіну, навпроти якої будуть стояти м’які меблі перед тим, як почнете вибирати.

• Цільний диван добре виглядає в невеликій кімнаті з-за низької посадки.

• Секційні дивани ідеально підходять для великих площ.

Оббивка м’яких меблів.

Щоб диван виглядав добре, дуже важливо вибрати оббивку.

• Не використовуйте оббивку, за якою потрібен трепетливий догляд, якщо диван знаходиться в постійному використанні.

• Використовуйте щільні, грубі тканини в місцях, де диван використовується постійно.

• Оббивки з текстурою не так швидко зношуються, в порівнянні з гладкими тканинами.

• Шкіра є хорошим варіантом, якщо ви купуєте диван на багато років. Існує великий вибір кольорів і текстур, так що ви більше не обмежуєтеся в кольорах шкіри.

Колір м’яких меблів.

Для того, щоб правильно вибрати колір дивана, потрібно врахувати всі кольори, які використовуються в приміщенні.

• Для невеликих кімнат найкраще підійдуть нейтральні кольори. Якщо ви захочете розбавити колірну гамму, можете використовувати різнокольорові подушки.

• Оббивка з візерунком може добре підійде для тих місць, де дуже помітні будуть всякі недоліки у вигляді плям. Це, наприклад, місце біля вікна.

• Якщо ви хочете, щоб колір м’яких меблів не був зухвалим, постарайтеся, щоб їх форма була якомога простішою.

Якість м’яких меблів.

Якість дивана залежить від того, як він зроблений всередині.

• Хороша якість м’яких меблів визначається їх міцністю, а саме матеріалом з якого виготовлений каркас. Чудово, коли це добре висушене дерево листяної породи. Елементи з ДСП мають бути покриті нешкідливою захисною фарбою. Краще ж всього вибрати диван з металевим каркасом.

• Ніжки м’яких меблів повинні бути частиною основи, а не пригвинчені окремо.

• Подушки повинні бути пружними і зберігати свою форму, коли ви сідаєте і встаєте.

• Ви не повинні відчувати твердості каркаса через подушки.

• Головна ознака хороших м’яких меблів – пружинний блок. Якщо ви хочете, щоб диван прослужив вам довго, бажано, щоб пружин було якомога більше (а найкращі з них – сталеві), щоб вони були зафіксовані в спеціальних вертикальних вічках, що не дають зміщуватися, щоб конструкція була укріплена металевою сіткою і забезпечена прокладкою з войлоку, ватину або кокосового волокна.

• Система диванних подушок м’яких меблів, така як – каркас – пружини – прокладки, була придумана давно. Решта системи можуть виглядати досить добре, але, не факт, що будуть зручними. До таких варіантів відносяться популярні у виробників дешевих м’яких меблів замінники пружин – поролон, латексне напилення, пенополиуретан, синтепон, а також матеріали нового покоління, виготовлені на основі волокна холлофайбер (такі як дюрафіл, синтепух, спандбонд).

Бюджет покупки м’яких меблів.

Далеко не останню роль у наш час грає бюджет покупки м’яких меблів. Порівняйте меблі в різних магазинах за принципом «ціна-якість», віддаючи перевагу великим виробникам і меблевим торговим залам з низькою орендною платою.

Рекомендації по догляду за м’якими меблями

Ваш диван буде служити вам довго і безвідмовно, але тільки в тому випадку, якщо ви будете ставитися до нього дбайливо. Тобто не будете на ньому стрибати, пускати на нього домашніх тварин (в основному, собак великих порід), сідати на спинки, підлокітники.

Рекомендації по догляду за механізмом трансформації м’яких меблів.

У кожному разі, будь-яка річ служить довше, якщо за нею доглядати. Тому бажано два рази на рік проводити змащення тертьових частин механізму м’яких меблів для профілактики або якщо з’явився скрип.

Змащування механізму трансформації м’яких меблів:

• Необхідно зняти матрац
• Змастити всі місця з’єднань машинним маслом
• Кілька разів скласти і розкласти механізм трансформації для проникнення масла всередину
• Обов’язково видалити надлишки масла, щоб не забруднити матрац.

Металевий каркас м’яких меблів очищається від забруднень м’якою тканиною, при необхідності змоченою у розчині очищаючої рідини.

Рекомендації по догляду за оббивкою м’яких меблів.

Найслабше місце у м’яких меблів – це оббивка.

Зовнішній вигляд м’яких меблів багато в чому залежить від правильного догляду за нею. Дотримання нескладних правил допоможе надовго зберегти яскравість і новизну оббивки меблів.

Правило 1
Ніколи не прати оббивні тканини і зйомні чохли в пральній машинці. А також не сушіть їх за допомогою фена або пилососа.

Правило 2
Не пилососьте оббивку м’яких меблів занадто часто. Разом з пилом втягується дрібний ворс. Через це оббивка швидко втрачає якість і не може утримати внутрішнього наповнювача.

Правило 3
При використанні засобів для виведення плям не наносьте хімічний засіб безпосередньо на оббивку м’яких меблів. Краще підкласти шматок тонкої матерії.

Правило 4
Не наносьте на тканину м’яких меблів одночасно кілька різних плямовивідних засобів.

Правило 5
Після обробки дайте оббивці просохнути природним шляхом. Все, що Ви можете зробити, це промокнути мокру ділянку серветкою.

Це загальні правила по догляду за оббивкою м’яких меблів. Але від роду плями залежить те, як і чим його треба чистити. Одні плями не терплять чищення за допомогою води, інші, навпаки, сухим способом Ви не здолаєте.

Кава та м’які меблі.
Зрозуміло, майже всі ми одного разу проливали каву на улюблений диван. Але не витрачайте емоції на лайку. Кавові плями виводити простіше простого. Забруднену ділянку треба обробити шматком мила, потім протерти вологою ганчіркою і дати тканині висохнути.

Сік і м’які меблі.
Цей напій з’являється на оббивці так само часто, як і вищенаведена кава. Але чистити плями від нього складніше. Треба змішати аміак і оцет, нанести розчин на пляму і дати оббивці просохнути.

Червоне вино і м’які меблі.
Загальна помилка, що плями від червоного вина не виводяться. Є один чарівний, але прозаїчно простий засіб. Пляму треба посипати сіллю і залишити, поки вона не вбере вино. Коли тканина висохне, сіль можна видалити за допомогою пилососа.

Пиво і м’які меблі.
Пляму треба обробити шматком мила, висушити тканину. Потім приготувати розчин з 2-х столових ложок оцту і 1 літра води, нанести його на пляму, дати постояти так якийсь час. Потім – промити чистою водою і висушити.

Жувальна гумка і м’які меблі.
Прилиплу до тканини жувальну гумку відчистити украй важко. Ось один з найбільш простих способів. На прилиплу гумку покладете кубики льоду (у пластиковому пакеті). Потім відскребіть її тупим предметом. Після цього тканину треба обробити метиловим спиртом.

Кров і м’які меблі.
Плями від крові виводяться дуже просто. Головне тут, швидкі дії. Якщо кров не встигла засохнути, то вона змивається холодною водою.

Шоколад і м’які меблі.
Якщо Ви забруднили оббивку шоколадом, то слід приготувати мильний розчин з теплою водою і змити їм пляму. Сушити тканину слід природним шляхом.

Свічковий віск і м’які меблі.
Свята, свічки на столі – все це прекрасно, якби віск не капав на скатертину, килим й на оббивку дивана. Трудомісткий процес видалення воску від свічок з тканини включає в себе кілька етапів. Перше, це видалення застиглого воску. Його потрібно роздрібнити на осколки і зібрати пилососом. Друге, видалення плями, яка неминуче залишиться на оббивці. Для цього необхідно покласти на нього шматок матерії, серветку і пропрасувати гарячою праскою. Потім обробити трихлоретаном або плямовивідником. Сушити природним способом.

Джем, варення і м’які меблі.
На пляму треба нанести розчин з мильної води і оцту. Після просушування тканину промити теплою водою і знову висушити.

Рекомендації по догляду за шкіряними м’якими меблями.

Хоч шкіряна оббивка і вважається довговічним і міцним матеріалом, без належного догляду вона втратить свою якість набагато раніше, ніж Ви того очікуєте.

Правило 1.
Не піддавайте шкіряні оббивки м’яких меблів впливу високої температури.

Правило 2.
Ніколи не застосовуйте при чищенні шкіри хімічні засоби, якщо вони не спеціальні.

Правило 3.
Не ставте м’які меблі, оббиті шкірою, під прямі сонячні промені. Якщо Ви пролили на шкіряну оббивку яку-небудь рідину – чай, каву, сік, вино, то відразу ж зітріть її сухою ганчіркою. При необхідності можна використовувати вологу мильну ганчірку. Шкіра повинна просохнути природним шляхом.

Плями масляного походження, жири слід витирати сухою ганчіркою. Ні в якому разі не намагайтеся мити забруднене місце водою або миючим засобом.

Шкіра не терпить обробки милом, розчинниками, хімічними розчинами.

Не забувайте, що першою в меблях старіє і виходить з придатності саме оббивка. Тому з нею потрібно бути особливо акуратними. Правильно підбираючи засоби для чищення тканини, уникаючи прання в машинах-автоматах, Ви зможете продовжити життя Ваших меблів.

___________________________________________________________________________________

Як купити м’які меблі в Житомирі за цінами виробника

Сьогодні «Меблева фабрика «Модерн» пропонує своїм покупцям придбати м’які меблі від виробника в своїх салонах-магазинах в семи обласних центрах України: у Житомирі (найбільший), Черкасах, Кіровограді, Полтаві, Ужгороді, Херсоні, Рівному.

Купити м’які меблі Ви можете в кредит, за готівку, по безготівковому розрахунку, а також скористатися терміналом Приват Банку.

Крім меблів фабрики «Модерн» Ви також можете придбати якісні ортопедичні матраци компанії MatroLuxe® за ціною виробника.

Незважаючи на низькі ціни на фабричні меблі власного виробництва, офіційне представництво меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі пропонує житомирянам передсвяткову новорічну акцію.

Оплата товару по безготівковому розрахунку можлива всіма юридичними та фізичними особами. Наша компанія є платником ПДВ, тому ціна на м’які меблі не залежить від форми розрахунку. Укладаємо договори з підприємствами та організаціями України на поставку меблів на взаємовигідних умовах.

Меблі Житомир: Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ

пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ

Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженка – В. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій