На Житомирщині – молодий прокурор, вихідець з Донеччини

Сьогодні в обласній прокуратурі представили нового прокурора.

Церемонія не зайняла і 10 хвилин. Попередній прокурор області Микола Франтовський розпрощався з колегами – його переводять у Київ (призначено заступником начальника Головного управління Генеральної прокуратури України). Новому вручили квіти і побажали успіху в роботі. На цьому всі розійшлись.

Проценко Ігор Олексійович, відтепер Житомирської області, народився на Донеччині 4 лютого 1972 року. У 2000 році закінчив юридичний факультет Донецького державного університету. Службу в органах прокуратури розпочав у 1999 році стажистом. Працював слідчим прокуратури району, старшим слідчим, слідчим з особливо важливих справ прокуратури м. Макіївки.

Начальником відділів прокуратури м. Києва, Дніпровським транспортним прокурором та прокурором Подільського району м. Києва.

З 2005 року в Центральному апараті Генеральної прокуратури України обіймав посади старшого помічника заступника Генерального прокурора України, начальника Головного управління нагляду за додержанням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості.

З серпня 2010 року очолював прокуратуру Одеської області.

_____________________________________________________________________________

Франтовського чекає робота у Генпрокуратурі, а у Проценка ще все попереду

Його тепло зустрів колектив обласної прокуратури

Ігор Проценко: «Я дуже вдячний за теплий прийом, сподіваюся на нашу плідну співпрацю і з правоохоронними органами області, і з місцевими органами влади. Вашим колективом зроблено багато, і, думаю, будемо працювати на такому ж рівні, як і до цього часу!»

Прокуророві Житомирщини – 39 років