На Житомирщині відпочинок в кафе закінчився у райвідділку міліції

Хлопець разом із другом приїхав відпочити у сусіднє село. Там його і пограбували.

Пізнього вечора 5 грудня до чергової частини Любарського РВ УМВС завітав 26-річний чоловік, у якого годину тому вкрали мобільний телефон. Працівники міліції одразу почали з’ясовувати всі обставини злочину.

Оперативники зв’язалися з офіціанткою, яка працювала того вечора. Вона розповіла, що двоє хлопців сиділи в кафе. Як виявилось, вони були немісцеві. Невдовзі в них виникла суперечка з одним клієнтом за сусіднім столиком. Конфлікт переріс у бійку, коли підійшли ще якісь місцеві чоловіки. Під час вияснення стосунків в одного з приїжджого забрали мобільний телефон і куртку.

Описавши зовнішній вигляд нападників, працівники міліції встановили їх особи. Вже через кілька годин одного із учасників конфлікту, ініціатора бійки, затримали. Вранці оперативники розшукали за місцем проживання й двох інших хлопців, в яких і забрали викрадені телефон і куртку. Хлопці визнали себе виновними.

Сергій Мельник, заступник начальника Любарського РВ: «Наразі розслідування кримінальної справи, порушеної за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Затриманим відповідно до санкції статті може загрожувати покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Втім, ступінь вини кожного із них з’ясовується».

Тетяна Дружинська, інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області