Новорічна знижка 12% від виробника меблів! Стратегія низьких цін і програма «Новосіл 2012» в Житомирі

Новорічна акція від виробника! Стратегія низьких цін і знижка 12% на меблі фабрики «Модерн» в Житомирі.

Незважаючи на низькі ціни на фабричні меблі власного виробництва, офіційне представництво меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі пропонує житомирянам передсвяткову новорічну акцію.


Знижка 12% дійсна з 1 листопада 2011 року по 10 січня 2012 року.

Увага! У Житомирі акція діє тільки у фірмовому магазині фабрики «Модерн» по вул. Генерала Потапова, 1.

Цінова політика фабрики «Модерн» – стратегія низьких цін.

Ми прагнемо зробити зручними не тільки наші меблі, але і їх ціни. Сьогодні «Меблева фабрика «Модерн» представляє свою продукції в найбільш запитаних цінових сегментах: «економ-клас» і «середній».

Враховуючи світові тенденції меблевої індустрії, ми знаходимо можливість адаптації виробів під матеріальні можливості наших споживачів. Завдяки переходу на масове виробництво і реалізації «стратегії низьких цін» – меблі «Модерн» стають конкурентоспроможними не тільки в СНД, але і в країнах Азіатського регіону.

Подробиці акції

Диван кутовий “Люкс”

Диван кутовий від 3950 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 3388 грн.

Кутовий диван «Люкс» відрізняється від інших м’яких меблів фабрики «Модерн» своєю вишуканістю, оригінальністю, самодостатністю. Цей кутовий диван не просто комфортні м’які меблі, а й окраса вашої гостьової кімнати. Боковини кутового дивана, які прикрашені вставкою тканини іншого кольору, ніж весь диван, а також два види подушок (менших розмірів власне під колір дивана і великих – леопардової розмальовки) прекрасно доповнюють не тільки сам диван, але й будь-який інтер’єр.

Вітальня “Спектр”

Вітальня 4009 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 3264 грн.

У даній моделі корпусних меблів ефектно об’єдналися прямокутні форми каркаса й оригінальне фрезерування фасаду. Стильна геометрія і стримана колірна гамма дозволяють стінці «Спектр» бути естетичною та функціональною складовою як вітальні, так і кабінету.

Меблева спальня “Соната”

Спальня від 4865 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 3841 грн.

Комплектацією моделі «Соната» передбачено двоспальне ліжко, дві тумби з висувними ящиками, чотиристворчата шафа з двома «дзеркальними» дверцятами, комод та навісне дзеркало. Вироби гарнітуру «Соната» привертають увагу не тільки витонченою формою фасадів та оригінальною палітрою. Одна з основних переваг меблів – її місткість: зверніть увагу на габарити виробів.

Меблева спальня “Оскар”

Спальня від 4865 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 3841 грн.

Кутовий диван «Оскар» відрізняється вишуканістю і одночасно стриманістю свого дизайну. Він стане прикрасою інтер’єру і вітальні, і кабінету, і приймальні. Диван містить одну боковину, що дозволяє вмістити на ньому ще більше людей. Не можна не зосередити свою увагу власне на оригінальну боковину кутового дивана «Оскар», адже вона має стильну оригінальну форму, а дерев’яна вставка на її лицьовій стороні чудово доповнює загальний вид кутового дивана.

М’які меблі “Честер”

Диван 3-х від 2858 грн. Крісло від 1108 грн.

Ціна по акції до 10.1.2012 Диван 3-х від 2418 грн. Крісло від 908 грн.

Комплект м’яких меблів «Честер» – елегантне рішення не тільки для вітальні, але і домашнього кабінету або ділової приймальні. Характерна риса виробів – подушки сидінь і спинок, основою яких є пружинний блок.

“Алтея”

Меблева стінка від 3921 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 3186 грн.

Меблі з об’ємними лицьовими панелями – результат придбання сучасного устаткування та впровадження новітніх технологій у виробництві. Оригінальну геометрію фасаду підкреслюють опуклі скляні дверцята вітрин і відкриті полиці із закругленою передньою частиною. Функціональною перевагою моделі «Алтея» є місткість її секцій та наявність різноманітних систем зберігання.

Шафа-купе “Брістоль”

Шафа-купе 2811 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 2210 грн.

Виріб привертає увагу незвичайною обробкою верхньої та нижньої частини розсувних дверей: поверхня лицьової панелі імітує натуральну шкіру або дерево. Завдяки класичним формам цей виріьі знайде своє застосування не тільки в передпокої. У поєднанні з комплектом м’яких меблів шафа-купе стане «визначною пам’яткою» вітальні. А в дуеті з ліжком – вирішить питання з меблюванням спальні.

Кутовий диван “Дельта”

Кутовий диван від 2980 грн. Ціна по акції до 10.1.2012 від 2446 грн.

Кутовий диван «Дельта» надасть затишок вашій гостьовій кімнаті і створить домашню спокійну атмосферу. М’якість кутового дивана додасть вашому відпочинку неперевершеного комфорту і користі. Не менше задоволення ви отримаєте від сну на дивані «Дельта», тому що він з легкістю розкладається до розмірів двомісного ліжка. Кутовий диван містить також ящик для постільної білизни, що робить його ще більш корисним.

Крім меблів фабрики «Модерн» в нашому салоні Ви зможете придбати якісні ортопедичні матраци компанії MatroLuxe® за ціною виробника.

Кредити на покупку меблів.

Крім цього в нашому меблевому салоні Ви зможете оформити споживчий кредит на купівлю меблів. Ми працюємо з такими банками як Дельта Банк, ПриватБанк, Platinum Bank і Банк Капітал.

Пропонуємо також співпрацю іншим банкам Житомира.

Кредитування пенсіонерів. Кредит пенсійний.

Вперше в Житомирі ми пропонуємо меблі за ціною виробника в кредит пенсіонерам Житомира та Житомирського району на суму до 15000,00 гривень.

Програма «Новосіл 2012» – знижка на меблі 12%!
Програма розрахована на допомогу новоселам і людям, повністю оновлюючим свій інтер’єр і передбачає загальну знижку 12% при замовленні від 5 одиниць меблевої продукції.

Трохи про нас. «Меблева фабрика« Модерн»

Приступаючи в 1999 році до роботи, ми бачили своєю метою освоєння найбільш важливих сегментів меблевого ринку України. Реалізація даного плану вимагала значних капіталовкладень, злагодженого колективу фахівців, жорсткого дотримання виробничих планів і хорошого творчого підйому.

Сьогодні ми з гордістю констатуємо: за обсягом виробництва та рівнем продажів «Меблева фабрика «Модерн» входить в десятку найбільш потужних підприємств виробників меблів України. Загальна площа виробничих та складських приміщень становить 48 тис. кв. м. А м’які та корпусні меблі «Модерн» для житлових і нежитлових приміщень відома споживачам не тільки України, але також Росії, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Молдавії, Литви та інших країн ближнього і далекого зарубіжжя.

М’які меблі

Виробнича біографія підприємства почалася в 1999 році з випуску м’яких меблів. Сьогодні асортимент продукції представлений різними категоріями виробів: дивани, в тому числі кутової конфігурації, крісла, ліжка, вироби-трансформери.

Каркаси виробів виготовляються з натурального дерева (сосна). Еластичні матеріали представлені пенополіуретаном, синтепоном і матрацними блоками. Для оббивання меблів застосовують натуральну шкіру, штучну шкіру і різноманітні тканини.

Не забуті і декоративні елементи: вставки з натурального дерева, хромовані металеві опори і дуги, декоративна прошивка.

Для утворення спального місця значна частина диванів і крісел обладнана механізмами трансформації для щоденного використання: «акордеон», «дельфін», «єврокнижка», «клік-клак», «книжка», «колібрі», «американська розкладачка», «телескоп» , «церез», «седафлекс» та інші. Передбачений і гостьовий варіант механізму трансформації: «французька розкладачка». А також механізм підйому матрацного блоку, який забезпечує доступ до коробу.

Корпусні меблі

У 2001 році в асортименті продукції «Меблевої фабрики «Модерн» відбувається істотне поповнення: паралельно з виробництвом м’яких меблів починається випуск меблів корпусних: стінок, шаф-купе, гарнітурів для спальних кімнат, гарнітурів для кухонь, ТБ-тумб, журнальних столиків.

У 2006 році художньо-конструкторський відділ фабрики «Модерн» представив системи корпусних модульних меблів, розроблених з використанням новітнього програмного забезпечення в сфері дизайну та проектування. Таким чином, ми запропонували нашим споживачам стати справжніми декораторами власного житла.

Для виробництва каркасів меблів використовується ламінована ДСП. Фасади виготовляються з плит МДФ, ламінованої ДСП і матеріалів на її основі: софтформінга і кольорових плит.

Вітрини можуть бути оформлені склом гнутим, тонованим і (або) з напиленням. Фурнітура відповідає художньому рішенню меблів, є її функціональною та декоративною складовою.

Переваги меблевої фабрики “Модерн”

Всі меблі сертифіковані.

Оббивні матеріали проходять обов’язкові випробування: на стирання, на розтяг, стійкість до вицвітання.

Використовуваний наповнювач для матрацних блоків паралон ST 2542 проходить спеціальні тести на еластичність, на зносостійкість, на активність відновлення і сертифікацію. Теж стосується пружинних блоків і ламелей.

Гарантійне обслуговування. Термін гарантійного та післягарантійного обслуговування м’яких і корпусних меблів становить 5 років! Відповідно до ГОСТу 19917-93 і ДСТУ 1637-93 гарантійний термін експлуатації виробів становить 1,5 року. Протягом цього часу «Меблева фабрика «Модерн»здійснює безкоштовний ремонт меблів. Після закінчення гарантійного терміну «Меблевої фабрики «Модерн» передбачено післягарантійне обслуговування терміном 3,5 року. Протягом цього терміну ремонт меблів здійснюється за рахунок покупця.

Обладнання. Великі виробничі приміщення – цього недостатньо для позитивного результату. Придбання обладнання останнього покоління німецького концерну «HOMAG» і італійського «SCM Group» дозволило нам вийти на новий якісний рівень, розширити асортимент продукції, відчутно збільшити обсяги виробництва і, одночасно, значно скоротити терміни виконання замовлень.

Логістика і автопарк. Питання сервісу займають важливе місце в щоденному житті «Меблевої фабрики «Модерн». Завдяки логістичним (складським) приміщенням для готової продукції, площа яких становить 14 тис. кв. м, у нас завжди в запасі певна кількість виробів, а наявність власного автопарку дає можливість доставляти меблі нашим клієнтам в мінімальні терміни.

Продаж меблів у Житомирі. Колектив меблевого магазина в Житомирі складається з колишніх працівників ВАТ “Житомирдрев” і ТОВ “Меркс-меблі”, всі вони мають великий досвід роботи з меблевою продукцією, можуть дати професійну пораду покупцям, зробити якісну збірку і установку меблів.

МЕТА «МЕБЛЕВОЇ ФАБРИКИ «МОДЕРН» – СТВОРЕННЯ КРАСИВИХ РЕЧЕЙ ДЛЯ КОМФОРТНОГО ЖИТТЯ.

___________________________________________________________________________________

Як купити меблі в Житомирі

.

Сьогодні «Меблева фабрика «Модерн» пропонує своїм покупцям придбати меблі за цінами виробника у своїх салонах-магазинах в семи обласних центрах України: у Житомирі (найбільший), Черкасах, Кіровограді, Полтаві, Ужгороді, Херсоні, Рівному.

Купити меблі Ви можете в кредит, за готівку, за безготівковим розрахунком, а також скористатися терміналом ПриватБанку.

Оплата товару по безготівковому розрахунку можлива всіма юридичними та фізичними особами. Наша компанія є платником ПДВ, тому ціна на меблі не залежить від форми розрахунку. Укладаємо договори з підприємствами та організаціями України на постачання меблів на взаємовигідних умовах.

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ

пр. МИРУ – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ

Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженка – В. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій