Репортер Житомира – найфутбольніший сайт області: отримав нагороду від ФФУ

Коцюбко Олександр з ХІІІ Конгресу ФФУ привіз 21 нагороду для футбольних активістів Житомрщини.

8-го грудня у приміщені Житомирського РАЦСу відбулося нагородження з нагоди 20-річчя створення Федерації Футболу України. Ця подія в одній залі зібрала саме тих людей, які стояли у витоках житомирського футболу і намагаються його розвивати до сих пір.

Олександр Коцюбко розповідав про досягнення житомирських клубів, відзначив плідну роботу районних федерацій футболу і подякував футбольним активістам за самовіддачу і безкорисливість. У своїй промові Олександр Петрович відзначив вклад Заї Авдиша, заслуженого тренера України, у розвиток житомирського футболу, також оцінив роботу Томаша Сіцінського та Петра Білого, майстрів спорту СРСР, завдяки яким популярність міні-футболу зростає з кожним днем.

Поміж нагород і відзнак тренерів і футбольних функціонерів почесні грамоти отримали і представники ЗМІ, які об’єктивно та професійно доносять до громадськості футбольні новини Житомирщини.

Поміж нагород і відзнак тренерів і футбольних функціонерів почесні грамоти отримали і представники ЗМІ. В епіцентрі нагородження була Ірина Сташко, спортивний журналіст Інтернет-видання Репортер Житомира, яка завжди об’єктивно та професійно доносить до громадськості футбольні новини Житомирщини. За свою працю Ірина отримала від ФФУ почесну грамоту за вагомий особистий внесок у розвиток футболу в Україні та з нагоди 20-річчя Федерації футболу України. Такої ж нагороди удостоїлися журналіст щотижневика «20 хвилин» Сергій Кобилко (Роздум) і Радчук Віктор, редактор обласної газети «Таймер-інфо».

Роман БУРАВСЬКИЙ

Репортер Житомира презентує репортаж з цієї події