Державтоінспеція Житомирської області відвідала підшефний інтернат

Вихованців Радомишльської загальноосвітньої школи-інтернату відвідали працівники міліції, точніше ДАІ.

Державтоінспекція області взяла шефство над цим закладом подібно тому, як обласні прокурори опікують бердичівську школу інтернат. Цього разу до радомишльських діток прибула делегація з державтоніспекторів на чолі з начальником відділу Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України полковником міліції Олександром Марченком.

Для дітлахів, особливо для найменших, шефи у міліцейських погонах – добрі чарівники з казки, які ніколи не приїжджають з пустими руками. От і цього разу діти отримали величезну кількість солодощів, а ще окремо привітали іменинників навчального закладу.

Після цього на школярів очікував сюрприз, адже правоохоронці прибули у школу не самі, а зі своїми вірними помічниками – командою КВН-ЮІР Житомирської загальноосвітньої школи №16. Школярам було продемонстровано цікавий відеофільм за участю ЮІРівців, у якому було змодельовано найтиповіші ситуативні моменти, що трапляються на дорозі з дітьми.

Дотепні, але у той же час і повчальні жарти юних помічників працівників ДАІ, які виступили зі своєю програмою, не залишили байдужим нікого з присутніх.

Олександр Марченко провів з вихованцями закладу провів практичні заняття з дотримання ПДР за допомогою змодельованого перехрестя.

Діти уважно слухали історію виникнення Правил дорожнього руху, необхідність їх знати, чітко виконувати та активно приймали участь у повчальному уроці.