На Житомирщині розмова між підігрітими спиртним чоловіками закінчилась поножовщиною

Різдвяного вечора близько 20.00 до Народицького РВ УМВС України в Житомирській області зателефонував житель одного з сіл району й розповів, що щойно на вулиці, у ході бійки, наніс ножове поранення односельчанину.

Уже на місці події, куди відразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники міліції з’ясовували всі обставини. Так, було встановлено, що поблизу приміщення сільського клубу між декількома чоловіками, неабияк підігрітими спиртним, зав’язалась жвава розмова, яка швидко перейшла у штовханину. Достемено згадати привід для образ учасники зараз не взмозі, однак у ту мить вони видавалися серйозними, а тому найвагомішим аргументом стала фізична сила.

У ході такого з’ясування стосунків 22-річний парубок й вихопив з кишені викидного ножа, яким поранив двох своїх односельчан, 1982 року народження. Усвідомивши, що накоїв, хлопець зателефонував до міліції.

Потерпілих було доставлено до хірургічного відділення районної лікарні.

Їх кривдника затримано у порядку статті 115 (Затримання слідчим підозрюваного у скоєнні злочину) Кримінально-процесуального кодексу України. Хлопець свою вину визнає та жалкує, що в емоційному пориві накоїв біди і собі, й іншим.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, інформує Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області.