На Житомирщині трирічна дівчинка загинула через пустощі з вогнем – вогнеборці

3 січня, о 17:55 в Баранівський райвідділ МНС зателефонувала особа, голос якої видавав алкогольне сп’яніння.

Нетвереза людина повідомила, що в Баранівці горить будинок. До місця події відразу ж був направлений бойовий розрахунок на автоцистерні. Під час руху до визначеного місця надійшло інше повідомлення про те, що насправді дане загоряння виникло на одній із вулиць села Марківка Баранівського району. Бойовий розрахунок відразу ж направився по визначеній адресі.

По прибуттю рятувальників МНС на місце події з’ясувалося, що пожежа сталася у приватному житловому будинку у якому проживала неблагополучна сім’я, яка не знаходилася на обліку сільської ради. Вагітна жінка 1983 року народження проживала в оселі з 3-х річною донькою, чоловік знаходився на заробітках у Росії, а ще троє їхніх дітей перебували у дитячих будинках.

Загоряння в оселі було ліквідоване до прибуття підрозділів МНС. Під час проведення розвідки на місці пожежі в одній з кімнат будинку було виявлено тіло 3-річної доньки власниці без ознак життя. Вогонь знищив лише диван та постільні речі.

За словами матері, у якої були явно виражені ознаки алкогольного сп’яніння, з’ясувалося, що вона залишила доньку саму вдома і відійшла попоратися по господарству і провідати сусідку. Коли ж повернулася то знайшла доньку у задимленій оселі вже мертвою. Попередня причина трагічної загибелі дитини – дитячі пустощі з вогнем. Остаточна причина на разі встановлюється фахівцями.

Прес-служба МНС в області