Новорічне вбивство: в Житомирському районі троє немісцевих порізали і постріляли двох мешканців села

Ну що ж, як і минулого року в Житомирському районі трапилася “новорічна різанина”. На грунті чого, як думаєте??? Раптово виниклих неприязних відносин поблизу місцевого генделика!

Тільки рік тому все завершилося “безобідною поножовщиною” через пляшку вина, а у 2012-му – вбивством.

Один застосував “травмат”, інший взявся за ніж…

Отож уночі 2 січня до Житомирського РВ УМВС України в області надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що в одному з сіл району неподалік місцевого бару виявлено двох чоловіків з тілесними ушкодженнями. Один з постраждалих ще до прибуття лікарів помер.

На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського райвідділу, працівники яких з’ясували, що чоловіки є місцевими жителями, 1983 та 1979 років народження.

Під час зовнішнього огляду на тілі молодшого з них виявлено декілька ножових ран та поранення з травматичної зброї. Наразі проводиться судово-медичне обстеження щодо встановлення причин смерті хлопця.

Інший потерпілий був доставлений до однієї з лікарень обласного центру, де після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився, інформує Алла Ващенко, ВЗГ УМВС.

Як розповів начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Івакін, за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Особи підозрюваних у вчиненні цього злочину оперативникам карного розшуку вдалося встановити уже за декілька годин, відтак менше ніж за добу троє підозрюваних були затримані.

Попередньо встановлено, що близько півночі з 1 на 2 січня між потерпілими та трьома немісцевими чоловіками на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла сварка, яка продовжилася бійкою. У ході її перебігу один з учасників застосував до постраждалих пристрій для відстрілу гумових куль, а інший – ніж.

На даний час відносно одного зі затриманих, 35-річного жителя Лугинського району, який і використовував ніж, обрано запобіжний захід – тримання під вартою, стосовно інших учасників – підписка про невиїзд.

Розслідування кримінальної справи триває.

____________________________________________________________________________

Взагалі, як показує реальність сьогодення, розважатися в сільських клубах та генделиках в період новорічних свят небезпечно для здоров’я та навіть життя.