Сергія Рижука з днем народження привітали керівники держави

Сьогодні, 20 січня, святкує день народження голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

Очільнику області виповнилося 62 роки.

Вітання з днем народження надіслав і Президент України Віктор Янукович: «Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих років життя на невичерпних сил на ниві служіння народу України, – говориться у привітанні. – Упевнений, що завдяки Вашому професіоналізму, досвіду роботи та злагодженій команді славетна Житомирщина і надалі залишатиметься потужним економічним регіоном Української держави. Нових Вам перемог і успіхів у всіх починаннях».

З днем народження також привітали Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях, що позначений достойними справами на благо держави й українського народу. Нехай ця урочиста подія стане сходинкою до нових здобутків, додасть Вам сил і енергії на довгі роки», – висловився Володимир Литвин.

А Глава уряду Микола Азаров від усієї душі побажав житомирському губернаторові міцного здоров’я і добра. «Хай нинішній рік виправдає усі Ваші надії і прагнення, принесе удачу і добробут кожній українській родині. Щастя, благополуччя й усіляких гараздів!», – сказав він.

Вітальні телеграми та адреси надіслали Сергію Рижуку також народні депутати України, урядовці, голови обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ та відомств, однопартійці, колеги і друзі, інформує прес-служба облдержадміністрації.