В Житомирській області чоловік сам прийшов до міліції, щоб зізнатися у вбивстві сусіда

В середині січня до Баранівського райвідділу міліції прийшов 41-річний житель району та одразу ж повідомив правоохоронцям, що вбив людину.

З його розповідей стало відомо, що увечері на старий Новий рік чоловік вирішив зайти до свого сусіда та розпити чарчину-другу. Насправді, як згодом з’ясувалось, було випито не одну пляшку міцної оковитої.

Працівники міліції, при з’ясуванні обставин злочину, встановили, що під час хмільного застілля, між побратимами, як це трапляється, виникла сварка. У хід пішли кулаки, а потім і кухонний ніж. Рана, нанесена під час бійки, виявилася для 55-річного чоловіка смертельною.

Та, попри накоєне, винуватець пішов до сусідньої кімнати будинку й міцно заснув. Тільки уранці, він збагнув, що сталося, і звернувся у міліцію з повинною.

До цього підозрюваний уже неодноразово затримувався працівниками органів внутрішніх справ за різні правопорушення, окрім того, відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинений раніше злочин, інформує Тетяна Мирончук, працівник Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області.

Як розповів начальник Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області Валерій Кравчук, наразі відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.