Як самому знайти людину за номером мобільного – поради експертів

Іноді потрібно дізнатися про людину набагато більше.

Не завжди ця інформація потрібна в злочинних цілях, а скоріше навпаки – щоб захиститися від недобросовісних людей. Для цієї мети може підійти номер мобільного телефону, за допомогою якого в Інтернеті можна отримати додаткові відомості про нього.

Існують і нелегальні бази даних абонентів, що продаються на CD, але ці відомості, за Законом, не належать вільному розповсюдженню.

ІНСТРУКЦІЯ

Вам знадобиться: номер телефону абонента, Інтернет, реєстрація в соціальних мережах.

1

Займаємося легальним пошуком відкритої та доступної інформації про абонента, номер телефону якого маємо. Запускаємо Інтернет.

Вбиваємо в рядок пошуку пошукової системи Google номер телефону. Аналогічно проробляємо ту ж операцію в інших пошукових системах – Yandex, Rambler.

2

Переходимо по знайденим посиланням. Вивчаємо інформацію про можливі оголошеннях, зі вказівкою шуканого номера телефону, згадках інших про цей номер. Особливу увагу приділяємо різним дошкам оголошень – як правило, в них міститься інформація про рід діяльності розшукуваної за номером мобільного людини.

3

Отриману інформацію частинами (фразами) вводимо в рядок пошуку пошукових систем. Виробляємо аналогічні переходи по знайденим посиланням. Накопичуємо знайдену інформацію.

4

Узагальнюємо інформацію. Формулюємо новий запит і здійснюємо його пошук в Інтернеті, використовуючи налаштування пошуку – задіюючи спеціальні фільтри пошуковика.

5

Заходимо в соціальні мережі – «Однокласники», «В контакті», LiveJournal, «Мій світ на Mail.ru», Twitter і Facebook. Використовуючи накопичену після пошуку в Інтернеті інформацію, розшукуємо користувача, що підходить під ці параметри. Визначаємо коло інтересів і знайомств. Переглядаємо їх, поки не визначимо ім’я та прізвище розшукуваної людини.

6

Проявляємо інтерес до фотографій, розміщених у користувачів, що підходять під пошук. Приділяємо увагу підписам, визначаючи дати зйомки і коло учасників. Узагальнюємо отриману інформацію доступним (легальним) шляхом, причому, абсолютно безкоштовно.

ДО РЕЧІ

Уникаємо різних пропозицій в мережі Інтернет, що пропонують за мінімальну плату пробити абонента за номером мобільного телефону, оскільки всі вони шахрайські.

Не варто також зв’язуватися і з пропозиціями про покупку бази даних усіх абонентів мобільного зв’язку, оскільки подібна інформація вважається закритою, а її незаконне поширення карається за законом.

За матеріалами: kakprosto.ru/