12 кілограмів макової соломки виявили міліціонери у салоні переляканого водія

Вчора міліціонерам Житомирщини вдалося зловити житомирянина, який ризикнув заробити грошей на торгівлі наркотиками.

Працівники служби кримінального розшуку Новоград-Волинського міськвіллу міліції спільно з місцевими ДАІшниками проводили спільний рейд по селищам району. В одному з сіл завдяки пильності та можливо якимось іншим обставинам про які ми не знаємо, міліціонерам вдалося упередити розповсюдження великої партії наркотиків.

Зупинили мікроавтобус “Пежо”. Водій дуже нервував, злякався, вів себе неадекватно. Почали перевіряти більш прискіпливо. І знайшли: у схованці, під спареним сидінням в салоні автомобіля поліетиленовий мішок, наповнений маковою соломкою. Вага – приблизно 12 кілограмів.

Водій спробував викинути знахідку. Ясно, що його спроби успіхом увінчатись не могли.

Правоохоронці свого не впустили. Діяли чітко і злагоджено.

В подальшому водій зізнався, що придбав дурман з метою збуту. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка і задокументувала факт виявлення наркоречовини.

Як проінформували Репортер Житомира в УДАІ УМВС в Житомирській області 43-річний житомирянин, разом із вантажем та автомобілем доставлений до Новоград-Волинського міськвідділу міліції. Йде перевірка та вияснення осіб причетних до цього та аналогічних злочинів.