25 вчителів з Житомирщини змагатимуться за звання «Учитель року-2012»

На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року в Житомирській області проходить ІІ етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2012».

Цого року за звання кращого змагаються вчителі у номінаціях: «Українська мова та література», «Біологія», «Іноземна мова» (англійська), «Етика», «Фізична культура».

Декілька місяців тому понад 1000 вчителів-предметників з усіх куточків Житомирщини розпочали своє нелегке сходження до Всеукраїнського п’єдесталу професійного визнання, 128 переможців з регіональних фіналів представили в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2012».

Авторитетне журі з числа науковців, досвідчених педагогів-практиків, методистів детально вивчили представлені конкурсні матеріали, що висвітлюють творчий доробок і професійні здобутки претендентів та за наслідками заочного етапу визначили 25 кращих, по п’ять в кожній номінації, які сьогодні беруть участь в обласному фіналі.

Учасники обласного фіналу презентують сучасні технології викладання навчальних предметів, власний педагогічний досвід, захищатимуть оригінальні педагогічні ідеї та методичні розробки, на підставі чого журі оцінить фаховий рівень конкурсантів, їх професійну підготовку, визначить кращих.

Переможці обласного етапу візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу.