Корпус Миру просить допомогти врятувати життя Марині Пилявській

Три роки тому Марина Пилявська отримала від лікарів невтішні новини про пухлину мозку, за якими послідував курс виснажливої хіміотерапії.

На щастя, у Марини є справжні друзі, що вирішили допомогти їй усіма можливими засобами. Один з них – Бен Фрескез, волонтер Корпусу Миру (США), що живе в Чернвоноармійську та товаришує з дівчинкою та її родиною.

За власною ініціативою, він створив сайт, щоб розповісти історію Марини та розповсюдити заклик про допомогу в Україні та за її межами. Цей сайт особливий. Він відрізняється тим, що тут можна не лише долучитися до перерахування будь-яких коштів для лікування дівчинки, а й придбати для себе речі, створені руками мами та сестри Марини. В них вкладено безмежну любов та надію на одуження.

Тут можна ознайомитися із чудовими прикрасами та кухонним приладдям, що родина Пилявських виготовляє для продажу, із найщирішими надіями зібрати кошти на лікування для Марини marinafund.wordpress.com. Ці речі, безумовно, принесуть користь, адже в них вкладено безмежний зміст.

Усі небайдужі можуть також перерахувати кошти на банківський рахунок дівчинки marinafund.files.wordpress.com.

“Вона така дивовижна молода леді з гарним серцем, а її сім’я – дуже скромні люди. В Україні, нажаль, уряд не допомогає сім’ям оплатити медичні борги. Будь-яке пожертвування або внесок буде мати величезне значення в житті Марини та її сім’ї. Будь ласка, допоможіть своєю підтримкою”, – закликає Бен.

Марина проживає з родиною в Червоноармійську Житомирської області.

Марина

Марина з мамою

Марина з родиною

Роботи Марини