Кухні фабрики «Модерн» в Житомирі. Висока якість. Відмінні ціни!

Кухонні меблі на замовлення будь-якої складності і розмірів у магазині меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі. Кухонні меблі від виробника відповідають вимогам високої якості і пропонуються за доступною ціною.

Кухні – це найбільш відвідуване місце в квартирі. Це не тільки кімната, в якій прийнято готувати їжу, але і простір для спілкування, тому атмосфера кухні дуже важлива.

Як зробити кухню зручною?

Приступаючи до формування кухонного інтер’єру, найбільші проблеми, з якими стикаються люди, пов’язані, насамперед, з браком площі і дефектами планування.

Найкращим чином впоратися з ними допоможе грамотна розстановка кухонних меблів. Найголовніше чітко зрозуміти, що ж ви хочете бачити на своїй кухні, скласти детальний план її майбутнього планування. Можете бути впевнені в тому, що тільки продумані заздалегідь рішення стануть для вас запорукою успішного вирішення поставлених перед вами завдань надалі.

Отже, будемо вважати, що ви все детально продумали, прорахували і вже навіть склали список необхідних вам моделей побутової техніки. Далі слід звернути пильну увагу на такі, несуттєві на перший погляд, технічні дрібниці, як розміри і розташування: вентиляції; труб; електропроводки; розеток; гнучких шлангів.

Внесіть всю зібрану вами інформацію про все вищеперераховане і можете сміливо вирушати в торговий центр і набувати все необхідне для вашої майбутньої кухні. Якщо ви з яких-небудь особистих міркувань прийняли рішення придбати предмети кухонного інтер’єру окремо один від одного, то в такому випадку вам необхідно пам’ятати, що, як правило, глибина побутової техніки для кухні становить 600 мм, тому рекомендуємо вам заздалегідь перевіряти параметри придбаних вами речей. Ключова роль відводиться, природно, високим шафам-коморам і шафам для зберігання кухонного інвентарю. Нагадуємо, що ці елементи кухонних меблів необхідно розмістити таким чином, щоб вони не розривали робочу поверхню. Найбільш доцільно розмістити їх «на околицях» всієї композиції кухонного поля. Вбудовані у високу шафу-комору гриль і духовка будуть розміщені без шкоди для художньої композиції. Висоту їх розташування підберіть, виходячи з власних міркувань про зручність.

Особливості кухонних меблів

Напольні шафи є основою всіх кухонних меблів. Для того щоб на кухні було зручно працювати, уважно розплануйте робочий простір усередині шаф таким чином, щоб найбільш важливі та необхідні для щоденного використання предмети за необхідності виявилися легко доступні. Дека і підноси розмістіть в плінтусовому столі під напольним ящиком. Для того щоб в подальшому не перенапружувати руки і спину, підберіть напільну шафу зручної для вас висоти. Найбільш комфортно працювати сидячи, і тому, якщо ви хочете, щоб кухонні турботи сприймалися вами виключно як свято, передбачте під одним з ящиків робочої поверхні висувну полицю і забезпечте себе, таким чином, високим барним табуретом.

Підвісні шафи кухонних меблів рекомендуємо розміщувати на висоті не менше 400 мм від робочої поверхні так як, якщо розмістити їх нижче, у вас неминуче виникнуть труднощі при використанні електроприладів, таких як, наприклад, кухонний комбайн, кавоварка і тостер. Надмірне високе розміщення підвісних стель призведе до того, що для того, щоб що-небудь з них дістати вам доведеться постійно підставляти табурет. Стандартна висота кухонних шаф становить 600 мм, однак, на вимогу замовника можуть виготовлятися шафи й інших габаритних розмірів. Настінні кутові шафи, як правило, мають відкриті полиці або їх замінюють складні дверцята, завдяки яким буде видно весь вміст.

Відстань між підвісними стелями і робочою поверхнею кухонних меблів, яке фахівці умовно називають фартухом, має гармонійно поєднуватися за кольором і фактурою з робочою поверхнею. Так, наприклад, відмінно поєднується глянцеве покриття стільниці і матовий колір робочої поверхні. Проте, справедливості ради варто відзначити, що ставлення до кольору у кожної людини суто індивідуальне і тому остаточне рішення щодо колірного вирішення вашої кухні залишається, звичайно ж, за вами. Слід, однак, враховувати, що фартух необхідно обклеїти шпалерами, що миються, так як основне його завдання полягає в захисті стін від бруду і жиру, змити які ви зможете легко і швидко, якщо скористаєтеся нашою рекомендацією. Досить часто робоча поверхня перевантажується різними предметами, що створює дискомфортную атмосферу і заважає створювати кулінарні шедеври. Вирішити подібну проблему можна, наприклад, наступним способом. Прикріпіть піч СВЧ до кронштейнів, додайте полички-малятка зі спеціями в один ряд, а металеві предмети повісьте на магнітну панель.

Досить часто, при установці стандартних кухонних меблів, залишається простір між окремими елементами гарнітура. Рекомендуємо використовувати його, вмонтувавши в утворені проміжки вузькі полки або столик, який дозволить вам збільшити корисну робочу поверхню.

Основним принципом, яким ви повинні керуватися при розміщенні кухонної мийки – це зручність. Не слід встановлювати мийку занадто далеко від плити і з’єднувати їх спільною робочою поверхнею. У приміщеннях невеликої площі, найбільш доцільно встановити раковину в центрі загальної композиції, а холодильник і плиту з боків. У кухнях великої площі відмінно виглядає раковина, поміщена в кут.

Після того, як ви подбали про всі основні складові елементи кухні, як до останнього штриха до готової композиції вдихніть в інтер’єр приміщення трохи особистого шарму. Вам, без всякого сумніву, буде набагато приємніше проводити час на кухні, якщо її вигляд буде відображати риси вашої індивідуальності. Зверніться по допомогу до своєї багатої фантазії, яка підкаже вам які елементи декору краще всього використовувати для створення неповторного інтер’єру вашої кухні. Це можуть бути, як ексклюзивні картини, так і самі звичайні дрібнички. Кінцевим результатом має стати одночасно комфортна і зручна кухня, на якій буде приємно готувати, і вживати їжу всією дружною сім’єю.

Кухонні меблі: пряма або кутова?

Кутові кухонні гарнітури

Кутовий кухонний гарнітур, мабуть, самий місткий і зручний. У маленькій кухні кутовий гарнітур вмістить у себе все необхідне. Грамотно спроектований комплект без проблем вмістить у собі не тільки кухонне начиння, а й побутову техніку – холодильник, телевізор і навіть пральну машину. Ідеальним варіантом сучасного та функціонального кухонного гарнітуру є наявність містких шаф для великих речей, висувних ящиків, різних тумбочок, а також кутових шаф з відкритими полицями.

Економити настільки цінний простір на кухні дозволяють зручні в застосуванні шафки з відкидними і складними дверцятами. Рейлінги звільнять робочу поверхню від столових приладів. Тут знайдеться місце і кружкам, і ложкам, і сушці для посуду, і різним баночках зі спеціями. У малогабаритній кухні прекрасно виглядають кутові кухонні гарнітури з барною стійкою. Якщо кухня дуже маленька, то широка барна стійка може використовуватися як стіл для прийому їжі, дуже стильний і зручний.

Прямі кухонні гарнітури

Прямі кухні – ідеальний варіант для приміщення, яке являє собою витягнутий прямокутник. Розташування лінійної кухні по одній стіні – поширений варіант, як для маленьких кухонь, так і для просторих. Холодильник найчастіше ставлять в один кінець прямого кухонного гарнітура, а мийку – в протилежний, варильну панель – на почесне місце в центрі. Ліворуч і праворуч від плити утворюються дві робочі зони. При виборі симетричного прямого кухонного гарнітура можна пограти і з квітами і з фрезеруваннями фасадів.

Кухонні меблі: готова або на замовлення?

Сучасна кухня

Перед тим, як приступити до вибору кухні, слід подумати: як багато часу ви проводите на кухні? як часто ви готуєте? скільки людей у вашій родині? Відповіді на ці питання допоможуть визначитися з вибором моделі кухонного гарнітура. Адже сьогоднішня кухня – це не тільки місце для приготування і вживання їжі, це ще своєрідний центр тепла та затишку в домі.
Дизайн і облаштування сучасної кухні збудовані так, щоб зробити умови роботи людини найбільш легкими; з цією метою ефективно використовується буквально кожен дюйм площі кухонного простору. Для кожного предмету є своє місце, щоб нічого з речей не загубилося і завжди перебувало під рукою.

Про що слід пам’ятати покупцеві при покупці кухні

Готовий кухонний гарнітур зазвичай складається з елементів-модулів, які можна групувати по своєму смаку, тобто самому стати дизайнером. У багатьох меблевих центрах клієнтам пропонують послугу з вибору окремих модулів під приміщення. При їх взаєморозташуванні необхідно пам’ятати про деякі нюанси: наприклад, плиту і мийку краще відокремити один від одного робочою поверхнею. Крім того, перед покупкою варто порадитися з фахівцями, які підкажуть, що підходить для вашого приміщення, на що звертати насамперед увагу при виборі кухонного гарнітура.

При покупці кухні не можна забувати про розміри і планування кухонного простору. Для грамотного вибору або виготовлення потрібно знати габарити приміщення, в даному випадку кухні (висота, ширина, довжина). У просторих приміщеннях можливі будь-які варіанти компонування елементів: острівна, кутова, лінійна і багато інших.

У деяких салонах в комплекті з кухонними гарнітурами продавець пропонує придбати різну вбудовану техніку: пральні і посудомийні машини, мікрохвильові печі, холодильники і т.п. А покупець вже вибирає те, що йому потрібно, керуючись своїми фінансовими можливостями і бажаннями.

Плюси і мінуси кухонних гарнітурів

Доброю альтернативою готової кухні стане виготовлення кухонного гарнітура за індивідуальним замовленням, коли весь проект починається з нуля. До речі, різниця в ціні між ціною купівної та замовленої кухні не така вже й велика. Виготовлення готового гарнітура відбувається за стандартними розробленими кресленнями, ексклюзивність тут зустрічається рідко, звідси і різниця в ціні в порівнянні з гарнітурами на замовлення. У готового кухонного гарнітура, є істотний плюс: таку кухню доставлять вже через кілька днів після оформлення покупки. Для виготовлення кухні за індивідуальним проектом знадобиться більша кількість часу: 2-4 тижні (точні терміни узгоджуються при укладанні договору). Коли кухонне приміщення нестандартних розмірів (наприклад, дуже маленьке в “хрущовках” і “брежньовках”), то підібрати і “вписати” кухонний гарнітур, що відповідає всім сучасним вимогам, досить складно – краще зробити його на замовлення. Також клієнт може вибрати необхідну комплектацію кухні, а фахівці ідеально підженуть її під площу. Відповідно до побажань покупця спеціаліст підбере потрібний колір, розмір і матеріал. На додаток до всього, виготовлення гарнітура на замовлення значно заощадить час покупця: не доведеться довго і болісно ходити по магазинах. Ще один плюс кухні під замовлення – її індивідуальність.

Етапи роботи з виготовлення кухонних меблів на замовлення

Перед початком розробки індивідуального проекту кухні до клієнта приїде замірник, зніме точні розміри приміщення, де буде розташовуватися кухня. У вимірах він вкаже всі особливості приміщення: розетки, вимикачі, труби і т. п.

Далі починається праця дизайнера по меблях, який порадить, як краще спланувати приміщення, допоможе визначитися з розташуванням кухні і вибором стилю, при цьому враховуючи сучасні конструктивні рішення і ергономіку.

До роботи приступає конструктор, розробляє технічне завдання на виробництво гарнітура за індивідуальним проектом.

До виготовлення приступають робочі по мебелям.Через кілька тижнів клієнт вже зможе радіти створеній красі, зручністі і функціональністі кухонного гарнітура.

Стильові рішення кухонних меблів

Всі складові гарнітура повинні поєднуватися один з одним, гармонуючи за кольором. Кухня повинна бути виконана в єдиному стилі: модерн, хай-тек, класика, кантрі та ін На початку 2000-х рр.. найдорожчими і ексклюзивними вважалися гарнітури в класичному стилі з масиву деревини з великою кількістю шафок, полиць і великою кількістю елементів декору. Сьогодні споживач віддає перевагу кухонним меблям в стилі модерн з елементами мінімалізму і техно. Цей напрямок відрізняється функціональністю і практично повною відсутністю прикрас. На перший план в такому гарнітурі зручність і компактність.

Модні тенденції кухонних меблів:
– фасади з масиву натурального дерева, які відрізняються екологічністю;
– обробка з використанням нержавіючої сталі та алюмінію (ручки, ніжки, декоративні елементи фасадів, стільців і стільниць);
– поєднання металу зі склом, деревом або з тим і іншим;
– кухні з МДФ, покриті пластиком, які відрізняє порівняно низька ціна і відсутність додаткового догляду;
– глянцеві і матові пластикові покриття;
– МДФ, покриті емаллю, що дозволяє отримати будь-який колір фасаду.

Як вибрати кухонні меблі?

Хороший кухонний гарнітур – мрія кожної господині. Вибір сучасних кухонних меблів величезний, що дозволяє підібрати кухню будь-якого розміру і стилю, зі всіляких матеріалів. Кухонні гарнітури складаються, як правило, з різноманітних шафок, поличок, стелажів, дверцят, декоративних деталей. Саме ці елементи роблять кухню індивідуальною.

Готові кухонні меблі – це вже закінчене стилістичне рішення, як правило, для стандартної кухні. Комплектуючі для своєї кухні ви завжди можете вибрати самі. Від цього буде залежати зовнішній вигляд і вартість кухонного гарнітура. Кухонні гарнітури на замовлення – це повна свобода і фантазія при виборі і комплектуючих, і фурнітури.

Кращі матеріали для кухонних меблів. Обов’язкові умови для кухні – практичність, чистота і, звичайно, естетичність. Кухонний гарнітур зі штучного каменю, або як його ще називають – акрил, всі ці вимоги дотримує. Найбільш дорогими і престижними вважаються кухонні гарнітури з дерева.

Головним плюсом кухні з МДФ є їх доступна для споживача ціна. Завдяки надійному покриттю ці кухні прості у догляді. Кухонні гарнітури з емалевого покриття, прийнятні за ціною – це можливість втілити різноманітні нестандартні рішення.

Дизайн кухонних меблів. Дизайн сучасних кухонних гарнітурів воістину різноманітний. Багата колірна палітра, різноманіття обробок, різноманітні скла, пластик, хром – зробити вибір деколи дуже складно. У першу чергу, вибір планування кухонного гарнітура залежить від площі і конфігурації приміщення. Наприклад, в невеликих кухнях зручні кутові кухонні гарнітури.

Недорогі кухонні меблі. Недорогі кухні економ-класу для будинку або дачі не вдарять по вашій кишені. Сьогодні навіть дешеві кухонні гарнітури – це гідна якість і продуманий дизайн, побудований на найбільш вдалих зразках цього виду меблів.

Моделі кутових кухонних меблів представлені на будь-який смак і гаманець – від економ-класу, з традиційною мийкою в кутку, до самих незвичайних кухонних гарнітурів з барною стійкою. До слова, барна стійка стане не тільки прекрасним доповненням, а й вишуканою прикрасою вашої квартири.

Як вибрати кухонні меблі для маленької кухні

На жаль, малогабаритні кухні – явище досить часте в наших квартирах. Розмістити на невеликому просторі все необхідне і врахувати всі нюанси – завдання не з легких, але все ж цілком здійсненне.

Меблі для маленької кухні

Вибираючи кухонний гарнітур для маленької кухні, варто врахувати кілька важливих моментів. Перш за все, кухонний гарнітур повинен бути дуже містким і компактним. На невеликому просторі доведеться забути про великі робочі поверхні. Відмінний варіант для маленької кухні – кухонний гарнітур, зроблений на замовлення. Так ви зможете врахувати розміри приміщення. Індивідуальний підхід дозволяє врахувати всі дрібниці. Однак у всіх магазинах «Гермеса» представлені зразки готових кухонних гарнітурів для маленьких кухонь. Вартість малогабаритних зразків меблів найрізноманітніша – у нас представлені як недорогі гарнітури в невелику квартиру економ класу, так і більш дорогі моделі.

Кухонні меблі для маленької кухні – планування
Найідеальнішими для маленьких кухонь вважаються лінійна і кутова конфігурації. При лінійному плануванні, коли меблі розміщується вздовж однієї стіни, кухня займає мінімум місця. Кутове планування кухні ідеально підійде для маленької квадратної кухні і користується великим попитом у покупців.

Гнута кухня
Гнута кухня – це кухонні меблі з гнутими фасадами, вигнутими по певному радіусу, так звані, кухні з гнутими (або радіусними) фасадами. Гнуті кухні практичні, комфортні і безпечні. Особливо такі кухні актуальні для сімей з маленькими дітьми.

Маленькі кухні 6 і 7 кв.м.
При дотриманні окремих правил, 6-и або 7-и метрова кухня може вийти вільною і просторою. За допомогою вдалого вибору кольору стін і меблів, раціонального використання кожного сантиметра площі можна створювати незвичайно стильні та практичні варіанти кухонних інтер’єрів. Поздовжня смужка, світлі відтінки навіть дзеркала – все це може вирішити вашу проблему.

Кухні 9 кв. м
9-метрова кухня теж повинна мати своє призначення. Кухня 3 х 3 вже не така маленька. Але і захаращувати її, теж не варто. Якщо поглянути на найбільш поширені фото гарнітурів для дев’ятиметрової кухні, то можна помітити, що часто зустрічається виконаний у світлих тонах гарнітур. За допомогою кольору можна розширити простір кухні і збільшити її візуально.

Замість великих обідніх столів нерідко використовуються вузькі барні стійки, які як не найкраще економлять простір в приміщенні.

Меблі для кухні – поради дизайнерів
Власникам маленької кухні, перш, варто потурбуватися про зручну робочу поверхню. Крім холодильника, мийки і плити господині напевно необхідна стільниця для приготування їжі. Дизайн кухонного гарнітура для маленької кухні необхідно ретельно продумати. Чудово виглядають моделі з фасадами з прозорого або матового скла. Меблі зі скляними вставками візуально здаються легшими, а тому не захаращують і без того невелику кухню.

Кухонні рейлінги – як заощадити простір?

Для того, щоб щодня радувати своїх домочадців новими кулінарними шедеврами, господині необхідно, щоб на кухні завжди перебувала значна кількість всіляких підручних засобів. При цьому далеко не кожне приміщення кухні здатне впоратися з великими накопиченнями таких необхідних речей.

З плином часу проблема починає наростати, і в результаті ви приходите до висновку про те, що ваша кухня перетворилася в склад, де немає жодної горизонтальній поверхні, яка не була б заставлена якимись предметами. Як же вийти з такого складного становища? Вихід тільки один – рейлінг, або конструкція з навісними елементами. Конструктивно рейлінг не являє собою нічого складного. На кришці навісної шафи, стіні або стелі на спеціальні кронштейни встановлюється труба, а з обох її кінців надіваються заглушки. Тепер на цю конструкцію можна фіксувати найрізноманітніші типи кухонних пристосувань і аксесуарів, наприклад, каструль або сковорідок.

Спочатку система рейлінга отримала широке поширення в ресторанах, барах і кафе. Постійна необхідність мати під рукою все необхідне для приготування їжі і стала справжньою причиною появи подібного нехитрого на перший погляд, але дуже вдалого з практичної точки зору конструктивного рішення. Фахівці виділяють:
– вертикальний рейлінг;
– горизонтальний рейлінг.

Оригінальний дизайн рейлінгів не тільки відмінно вписується в інтер’єр будь-якої кухні, але і є її логічним доповненням і прикрасою. Рейлінги кріпляться практично на будь-яку поверхню, що дозволяє значно збільшити вільний функціональний простір на робочому місці і зробити кухню просторішою. Ви тільки уявіть собі, що так набридла вам проблема з висувними ящиками, які спочатку важко відкрити через те, що вони повністю заповнені посудом, а потім з цієї ж причини їх також важко закрити, нарешті, завдяки рейлінгу, відходить у минуле. Всі необхідні інструменти, яких постійно в потрібний момент не виявляється на місці, тепер завжди будуть під рукою.

За бажанням замовника разом з рейлінговою системою можуть поставлятися і відповідні підвісні аксесуари. В залежності від того, що ви збираєтеся вішати на несучу трубу, підбирається і її величина. Сьогодні ви можете замовити все, що вам необхідно, наприклад, набори ножів, підвісні хлібниці, полички для приправ і спецій.

Для того щоб рейлинг можна було використовувати за прямим призначенням на трубу вішаються спеціальні гачки, виготовлені з високоміцного металу, які надягають на трубу і закріплюються кронштейнами. На ці гачки в наслідок дуже зручно буде вішати лопатки, ополоники, ножиці і все те, чим користується господиня щодня.

Вбудована техніка на кухні

Людству властиво прагнути до досконалості у всіх сферах свого життя, тим більше, якщо мова йде про створення комфортних умов у власній оселі. З тих самих пір, коли з’явилася сама ідея обладнання кухні вбудовуваною технікою, минуло вже чимало часу, проте популярність цього конструктивного рішення з кожним роком тільки зростає.

Чим же так приваблює кухня з вбудованою побутовою технікою, які ж переваги вона надає своїм господиням? У першу чергу, варто відзначити бездоганний інтер’єр. При грамотно розробленому і реалізованому на практиці дизайні-проекті всі елементи кухні будуть розміщені таким чином, при якому в людини відпадає всяка необхідність робити зайві або незручні рухи. Таким чином, стає зрозуміло, що розміщення вбудованої техніки це завдання, для успішного виконання якого, необхідно детально все продумати і розрахувати.

Для того щоб вся вбудована техніка на кухні гармонійно поєднувалася, побутові прилади найбільш доцільно купувати від одного виробника, а ще краще з одного модельного ряду.

На сьогоднішній день, фахівці виділяють два основних шляхи вирішення проблеми обладнання побутової техніки в приміщенні кухні. Найбільш простий варіант – це замовити вбудовану техніку в тому ж салоні, в якому ви замовляєте й меблі. Найбільш явною перевагою цього шляху, безумовно, є мінімальна витрата часу і сил. Проте існує і значимий недолік, який полягає в тому, що меблеві фабрики, в переважній більшості випадків, не спеціалізуються на побутовій техніці, і тому, найімовірніше, вам на вибір буде представлена техніка всього одного-двох виробників. Виходячи з усього сказаного, стає зрозуміло, що такий варіант підійде людям, для яких марка побутової техніки, встановлена на кухні, не має ніякого принципового значення. Крім того, варто згадати, що вартість вбудовуваної побутової техніки в салонах формується, в тому числі, і з урахуванням тієї надбавки, яку встановлює на неї продавець. Такий стан речей змушує багатьох людей, які не готові переплачувати зайві гроші шукати альтернативну заміну салонам, а кращим варіантом у такому випадку є, звичайно ж, мережа Інтернет.

Якщо ви вирішили, що другий варіант вам підходить більше всього, то в такому випадку необхідно чітко визначитися, яку ж конкретно побутову техніку ви хочете бачити на вашій кухні. Після того, як ви зупинили свій вибір на чомусь конкретному, покупку слід зробити до того, як почнуться роботи з виготовлення меблів для вашої кухні під замовлення. Це дуже важливий момент тому, що замовляючи кухню необхідно повідомити дизайнеру точні відомості про габаритні розміри, марки і моделі вбудовуваної побутової техніки. Далі вирішите для себе чи зможете ви самостійно встановити побутову техніку в кухонний гарнітур, або довірите цю справу професіоналам. Важливо пам’ятати, що при самостійному монтажі, за всі можливі помилки, зіпсовані меблі, зламану техніку звинувачувати ви будете тільки себе. При професійному підході до справи вам будуть надані повні гарантії бездоганного виконання всіх робіт по монтажу.

Характеристики кухонної техніки в меблях для кухні

Як правило, на кухні встановлюються такі види побутової техніки: духовка, завдяки якій ви отримуєте можливість автоматично задавати рецепти, що сподобалися вам, за допомогою інформаційного дисплея. Також духовка має функцію самостійного очищення і оснащена системами охолодження і вентиляції. Рівномірне нагрівання забезпечує приголомшливу якість випічки. Розрізняють два види кухонних меблів під духовку – традиційні тумби і шафи із спеціальними відділеннями. Таким чином, духовку можна встановити під плитою, як зазвичай прийнято у нас, або в шафі на рівні очей, як зазвичай роблять в Європі. Останній варіант позбавляє господиню необхідності зайвий раз нахилятися. На вимогу замовника шафи можуть виготовлятися одним, або двома відділеннями – для духовки і мікрохвильової печі.

Варильна панель. Якщо модель духовки вже вибрана, то вибрати варильну панель стає вже набагато легше. Сучасні панелі забезпечені функціями контролю газу, автоматичною системою займання пальників. Поверхню виготовляють зі склокераміки. Розташування пальників може бути найрізноманітнішим: квадратним, ромбовидним, у вигляді трапеції та ін

Кухонна витяжка. Основною якісною характеристикою будь-якої витяжки є її потужність. Слід вибирати витяжку такого розміру, щоб вона була трохи ширшою варильної панелі, в іншому випадку на стінах кухні буде осідати бруд. Наприклад, якщо ширина вашої плити складає 60 см, то відповідні розміри витяжки повинні становити не менше 90 см. За дизайном виконання існують куполоподібні, прямі, трапецевидні і камінні витяжки.

Посудомийна машина на кухні. Габаритні розміри цього виду кухонної техніки варіюють від маленьких, як мікрохвильова піч, до великих – шириною до 60 см. В інструкції з експлуатації вказується, на яку кількість посуду розрахована машина, що дозволяє зробити вибір на користь тієї чи іншої моделі, орієнтуючись на кількість членів вашої родини. Головне достоїнство посудомийної машини полягає навіть не в тому, що вона позбавляє господиню від, мабуть, самої рутинної роботи на кухні, а в тому, як добре вона це робить. Використання сучасних посудомийних машин дозволяє досягати результатів, при яких навіть старі сковорідки, починають блищати як нові. За своєю суттю, тумба для посудомийної машини – це всього лише її передня панель, ширина якої може бути 45 або 60 см, з фронтальною панеллю керування або «приховані» в товщині дверцята в залежності від моделі.

Аналогічна ситуація і з пральною машиною, якої, в принципі, на нашу думку на кухні взагалі не місце, однак, приймати рішення, звичайно ж вам.

Кухонні куточки. М’які меблі для кухні

Чому варто купити м’які меблі для кухні? Тому що м’які меблі для кухні – прекрасне рішення для Вашої кухні і зручності всіх членів сім’ї, а також прекрасне доповнення кухонного інтер’єру. Кухонний куточок відмінно поєднує в собі естетику і практичність. Завдяки якісним матеріалам і фурнітурі, ці меблі відрізняються довгим терміном експлуатації. Термін гарантійного та післягарантійного обслуговування м’яких меблів складає 5 років!

Правила догляду за кухонними меблями

Загальні правила по догляду за кухонними меблями

1) Поверхню кухонних меблів потрібно протирати ледь вологою м’якою ганчіркою з плюшу, сукна, фланелі.

2) Очищення дерев’яних фасадів кухонних меблів як правило робиться нейтральними миючими засобами, які розчиняються у воді. У разі відсутності спеціальних засобів можна провести чистку із застосуванням малої кількості водного розчину нейтрального миючого засобу (співвідношення: 2% – миючий засіб, 98% – вода).

3) Для видалення жирних плям з кухонної поверхні необхідно використовувати не сильний мильний розчин (ні в якому разі не застосовувати бензин, ацетон, ефір та інші розчинники).

4) Після закінчення будь-якої чистки кухонних меблів потрібно насухо протерти всі її деталі, які були піддані вологому чищенню.

5) Не варто використовувати пасти, порошки, соди, які не призначені для догляду за кухонними меблями, а також різноманітні засоби, які містять агресивні рідини (масла, луги, кислоти) або їх пари і абразивні матеріали.

6) Поверхню кухонних меблів необхідно оберігати від потрапляння різних рідин, особливо тих, які розчиняють лакофарбові плівки (спирт, бензин, ацетон та ін.) Рідину, що випадково потрапила на кухонну поверхню меблів, варто швиденько зняти сухою ганчіркою.

7) Для миття кухонних меблів не підходять губки, тканини або рукавички, які просякнуті продуктами, оскільки вони ні в якому разі не повинні вступати в будь-який контакт з чистячими матеріалами.

8) Очищайте будь-яку частину поверхні кухонних меблів якомога швидше після того, як вона була забруднена. Якщо забруднення залишається на тривалий час, то можуть утворитися плями і небажані пошкодження на поверхні кухонних меблів.

9) У випадку досить стійких забруднень потрібно використовувати тільки спеціальні очищувачі, які представлені в широкому асортименті в даний час і, крім очищувальних якостей, володіють ароматизуючими, консервуючими, захисними, поліруючими та іншими корисними властивостями. В даному випадку потрібно слідувати докладними інструкціям виробників очищувальних засобів про порядок і області їх застосування.

10) Не варто часто використовувати політури, оскільки втрачається характер текстури і замазується узорчастість дерева. Тому застосовувати меблеву політуру рекомендується лише після тривалої перерви для скрупульозної чистки або щоб освіжити дерево кухонних меблів.

11) Фасади час від часу необхідно покривати спеціальним розчином для кухонних меблів із захисним воском.

12) Перед тим, як робити вологе прибирання підлоги потрібно зняти цоколь у столів кухонних меблів.

13) Не варто допускати потрапляння гарячих предметів (посуд з кип’ятком, праски і т.п.) на кухонні меблі або тривалого впливу нагрівального випромінювання (неекрановані мікрохвильові випромінювачі, світло потужних ламп і т.п.).

Кухні в Житомирі. Послуги і виклик дизайнера

Послуги і виклик дизайнера в Житомирі. Послуга дизайнера платна – 50 гривень по місту Житомир, 100 гривень – за його межі. Дизайнера найкраще викликати до ремонту, якщо він планується, що б він підказав, де краще зробити розетки, відведення під воду, газ, а також робочу зону з кахлю.

До виклику дизайнера не завжди обов’язково мати побутову техніку (витяжку, мийку, посудомийку, духовку) – вся вона стандартна, тим більше, що дизайнер може запропонувати нашу продукцію. Передоплата при оформленні замовлення залежить від вартості меблів, що замовляється і може бути як 500 гривень (до 5-6 тисяч) так і 20%. У збірку + установку меблів не входять: підключення електро-і газоустановок, побутової техніки і сантехніки. Для цього є відповідні служби. Але якщо складальник компетентний у цих питаннях – то не відмовиться за окрему оплату надати додаткові послуги.

Відмінний вибір меблів для кухні на замовлення в Житомирі. Можлива покупка меблів для кухні в кредит.

Як доїхати до магазину меблевої фабрики «Модерн» в Житомирі:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ
пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

№ 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ
Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженко – Б. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Житомир, вул.Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет – меблі Житомир.
Тел.: 0412-41-95-41 торговий зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для підприємств і організацій

Доставка меблів. Гарантія. Акції. Знижки

У нашому магазині Ви можете ознайомитися з великим вибором шаф, кухонь і якісної недорогих меблів.

Крім кухонь в нашому магазині Ви можете придбати корпусні меблі, шафи-купе, м’які меблі, ортопедичні матраци, дитячі меблі, офісні меблі.

Слідкуйте за акціями в магазині фабрики “Модерн” на сайті Репортер Житомира та економте на покупках меблів!