На Житомирщині міліцію запідозрили у політичній заангажованості

10 лютого працівники Червоноармійського РВ міліції провели обшуки в агітаційних наметах ВО “Свобода” та затримали кількох членів цієї політсили, які проводили агітацію за кандидата у депутати Сидора Кізіна.

Про це Репортерові Житомира повідомили прес-службі ЖОО ВО “Свобода”. Підставою для затримання та проведення обшуків у наметах стала заява колишнього начальника слідчого відділу Червоноармійського РВ Михайла Ільчука, який є довіреною особою кандидата у депутати від “Фронту змін” Дмитра Кропачова.

Своїми діями працівники міліції перешкодили проведенню передвиборчої агітації в останній день її проведення, – вважають у “Свободі”.

На дії працівників міліції було подану скаргу у зв’язку з перевищенням службових повноважень та перешкоджанню виборчому процесу.

“Нам прикро, що працівники Червоноармійського РВ дозволили втягнути себе у передвиборчу боротьбу на боці одного із кандидатів. Водночас ми чекаємо пояснень від керівництва Житомирського “Фронту змін” у зв’язку з цим інцидентом”, – каже Кізін.