У Житомирі вперше фестиваль КВН транслюватимуть в Інтернеті

9 лютого всі ті, хто за певних обставин не зможе потрапити на фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Сміховик – 2012», зможуть переглядати його через Інтернет.

Трансляція відбуватиметься на сайті rec.ua. Але краще – не пропускайте. Буде море сміху і дитячого гумору. Фестиваль пройде завтра 9 лютого, о 17-й годині в житомирському телецентрі.

Фестиваль не підлягатиме ані редакторській правці, ані монтажу, оскільки весь час буде транслюватися в онлайн-режимі. У заході візьмуть участь 10 кращих дитячо-юнацьких команд КВН України.

Гостями фестивалю будуть – дворазові володарі «КіВіНа в темному» Міжнародного музичного фестивалю «Голосящий КиВин» в м. Юрмала команда КВН «Девочки из Житомира».

Президент Асоціації «КВН України»Михайло Агранат: «Величезна кількість дітей, які починали свій творчий розвиток у нас, сьогодні успішні та відомі люди. Для прикладу, можна взяти Лізу Іванцеву, вона ж Йолка… Починала свою дитячу-творчу діяльність в нашій Асоціації… надалі, вирішила розвиватися сольно. Така ж сама історія і з Сашком Воєвудським».

Фестиваль підтримав в організаційному плані президент житомирської компанії RЕC Георгій Матишнюк, який, як виявилося є палким прихильником веселих і кмітливим.

Георгій Матишнюк: «Для чого ми співпрацюємо з КВНщиками? Та всього-навсього для того, аби діти розвивалися, аби у нас з’являлася нова надія, що наступне покоління буде краще за два попередніх!”.

Репортер Житомира поцікавився у «прими» українського КВН Марини Поплавської чи впізнають “Девченок из Житомира” в інших містах України і чи дарують їм подарунки вдячні фани?

«Впізнають,… навіть у Московському метро! Подарунків не дарують, але хотілось би, аби презентували квартири, машини…

До речі, трансляція прес-конференції також транслювалася в мереж інтернет на сайті компанії REC.

Виконавчий директор Асоціації КВН України Володимир Виговський

Марина Кузьменко