Житомирські комунальники врятували місцевого ветерана від холодної смерті

Самовільно змінена система підключення опалення до будинку за адресою пров. Шкільний, 13 ледь не привела 91-річного ветерана війни до холодної смерті.

Через те, що схема підключення опалювальних приладів до системи опалення будинку не дозволяла випустити повітря з опалювальних приладів, дідусь останні дні проживав, як у холодильнику.

Про проблему однієї людини написали місцеві ЗМІ. Міський голова Володимир Дебой дав завдання розібратися. За місцем проживання змученого холодом ветерана виїхали начальник дільниці КП «ЖТКЕ» разом із головним інженером «Коменерго». Виявилося, що у цій квартирі температура повітря більше тижня не піднімалась вище + 10 градусів, інформує Репортер Житомира управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради.

Дідусеві на час усунення неполадок поставили нагрівальний конвектор, щоб грівся. Наступного дня працівники «Коменерго» по-новому провели заповнення системи опалення будинку теплоносієм та вивели повітря з опалювальних приладів. Ветерану стало тепліше.